Prinsessan Sofias vilda festkväll utan prins Carl Philip

Prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia dök under tisdagskvällen upp på Funkisfestivalen.
För ovanligheternas skull tog hon även med svenska folket under den fartfyllda aftonen!
Se bilderna.
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa
0:30

Efter reklamen: Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa

(0:30)

Slå på ljud

Det har varit en härlig sommar för den svenska kungafamiljen. Efter att pandemin stått i vägen har nu hela familjen återigen kunnat samlats och umgåtts ihop. Prinsessan Madeleine och hennes familj ankom nämligen Sverige tidigare i somras och spenderade flera veckor ihop med nära och kära.

Härom veckan begav de sig däremot tillbaka hem till Florida, USA, där hon och familjen vanligtvis bor. På hemmaplan har dockt prinsessan Sofia synts festa till det när hon under tisdagskvällen besökte Funkisfestivalen. Se bilderna här!

Stora förändringen för prinsparets son

Vid kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande fanns alla tre kungasyskonen på plats med sina familjer. Inte nog med att fira sin syster fick prins Carl Philip dessutom en härlig barnfri kväll med kärleken.

Prinsessan Sofia fångades nämligen på flertal bilder där de såg ut att ha en härlig kväll tillsammans i VIP-loungen på Borgholms slottsruin under Molly Sandéns konsert.

Nu lider sommaren mot sitt slut och prinsparet har en fullspäckad höst framför sig. För familjens yngsta medlem, Julian, 1, väntar en spännande tid då han ska börja på förskolan. För Hänt har hovets informationschef Margareta Thorgren avslöjat att det blir samma förskola som storebröderna redan går på.

Nu festar prinsessan loss efter långa tystnaden

Efter firandet på Öland, i mitten på juli har Sofia inte synts till i offentliga sammanhang. Anledningen till detta visade sig vara att hon haft semester men under tisdagskvällen fanns ett uppdrag uppskrivet i kalendern – nämligen Funkisfestivalen på Stockholm Waterfront.

Och precis som planerat dök Sofia upp på evenemanget. På prinsparets Instagram story fick följarna dessutom hänga med hela kvällen lång och det blev ett rejält party för prinsessan.

På videoklipp från kvällen syns prinsessan Sofia nämligen dansa loss ordentligt. Kvällen bjöd på flertal musiknummer och det står inga tvivel kring att prinsessan gillade vad hon såg och hörde då hon flitigt diggade med i musiken. Priser delades ut och glädjen ser ut att ha varit total – vilken härlig kväll!

Prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia dansade glatt till musiken.

Prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia närvarade även på scenen.

FOTO: TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN