prinsessan sofia

Prinsessan Sofias familjelycka – nya bilderna visar stora glädjen med prins Carl Philip

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har spenderat de senaste dagarna i Värmland.
Se de nya bilderna på prinsparet som visar den stora lyckan!

Efter en lång och ledig sommar har nu prinsessan Sofia återgått till arbete med sina kungliga uppdrag. Bland annat är prinsessan hedersordförande och medgrundare för den ideella organisationen Project Playground.Tidigare i oktober var det dags för organisationens välgörenhetsgala – en festlig tillställning som hölls på Nationalmuseum i Stockholm.

Isabella Löwngrips hemliga samtal med prinsessan Sofia

Kvällen till ära dök prinsessan upp i en snarlik outfit som Isabella Löwengrip, 31. När Hänt pratade med Isabella om de liknande klänningarna avslöjade hon sitt och prinsessans samtal bakom kulisserna.

– Vi både tyckte det var superkul. Just att vi hade valt blommönster fast att det inte var var något sommarmönster, utan höstligt blommönster. Så vi skrattade åt det, sa då Isabella.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philips stora familjelycka

Med på galan var även prins Carl Philip. Prinsparet har tillsammans tre barn –sönerna prins Julian, 1, prins Alexander, 5, och prins Gabriel, 4. Senaste dagarna har prinsparet befunnit sig på ett kungligt uppdrag tillsammans. De har nämligen varit på ett tvådagarsbesök i prinsens hertigdöme Värmland.

Prinsparet

Bland annat har Sofia och Carl Philip hunnit med en lunch vid Kungskvarnen i Borgvik, invigningen av Knöstad vindpark i Säffle kommun och en lyxig middag på residenset i Karlstad. Under resan har flertal bilder tagits och en sak som är säker är att kärleken ser ut att sprudla mellan prinsessan och prinsen.

Prinsparet har dessutom glatt visat upp sin familjelycka på senaste tiden. Något som ligger prins Carl Philip varmt om hjärtat är nämligen intresset för bilar. Härom veckan syntes nästan hela prinsfamiljen på Porsche Sprint Challenge under lördagens tävlingar på Mantorp Park. Prinsessan Sofia, prins Gabriel och prins Julian fanns alla på plats för att heja på pappa under tävlingen. Prins Alexander dök aldrig upp och anledningen till det valde hovet att hålla hemligt.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN