hänt exklusivt

Prinsessan Sofias privata samtal med Isabella Löwengrip efter händelsen

Prinsessan Sofia och Isabella Löwengrip

Prinsessan Sofia och Isabella Löwengrip dök upp i snarlika klänningar under onsdagens gala.
Nu berättar Isabella för Hänt om samtalen mellan henne och prinsessan i kulisserna – samt avslöjar duons okända relation.
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa
0:30

Efter reklamen: Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa

(0:30)

Slå på ljud

Prinsessan Sofia är hedersordförande och medgrundare för den ideella organisationen Project Playground. Under gårdagen var det dags för organisationens välgörenhetsgala – en festlig tillställning som hölls på Nationalmuseum i Stockholm.

På plats under galan var bland annat Bianca Ingrosso, 27, och Isabella Löwengrip, 31. Även prinsessan Sofia närvarade självklart under evenemanget.

Samtalen mellan prinsessan Sofia och Isabella Löwengrip: ”Vi skrattade”

Snopet nog dök prinsessan Sofia och Isabella Löwengrip upp i snarlika klänningar. De båda bar nämligen blommigt kvällen till ära. När Hänt når Isabella berättar hon om samtalen mellan henne och prinsessan när de insåg sin matchning.

– Det var ingenting som vi hade pratat ihop oss om, jag skojade bara lite om det på Instagram. Däremot var det superkul att vi kom i blommor båda två, säger Isabella till Hänt.

Vad sa prinsessan Sofia, tyckte hon också det var roligt?

– Ja, gud ja, både tyckte det var superkul. Just att vi hade valt blommönster fast att det inte var var något sommarmönster, utan höstligt blommönster. Så vi skrattade åt det.

Prinsessan Sofia och Isabella Löwengrip

Avslöjandet om relationen: ”Umgås privat”

Galan som gick av stapeln under gårdagen är ett evenemang som Isabella närvarat på tidigare.

– Det var jättetrevligt. Jag har varit på Projekt Playground i flera år nu, det är verkligen en av favorittillställningarna under året. Just när det gäller välgörenhetsgalor så är det här verkligen en gala där man tänker genuint att gästerna bryr sig och vill stötta välgörenheten. Man går inte dit för att visa upp sig själv utan man är där av ett genuint intresse. Det tycker jag är väldigt fint, säger hon.

Det visar sig dessutom att Isabella och prinsessan umgås även vid andra tillfällen än galan.

– Ja absolut, vi har umgåtts privat också. Hon är en fantastisk person, hon är en av de mest godhjärtade människorna jag känner. Hon bryr sig verkligen om alla människor i hennes närhet men också stort hjärta för andra människor också.

Umgås du med prinsen också?

– Det är främst jag och Sofia som umgås.

FOTO: Lisa Arfwidson/SvD/TT, Jonas Ekströmer/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN