TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prins Alexanders frånvaro – hovets svar efter upptäckten i bilderna

07 okt, 2022 
Prinsessan Sofia, Prins Alexander
Prinsessan Sofia och prins Carl Philips son prins Alexander har inte synts till när familjen varit samlad.
Så här säger hovet om splittringen i prinsfamiljen!
Annons
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessaBrand logo
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa

I mars 2021 föddes prinsessan Sofia och prins Carl Philips tredje barn. Den lille pojken fick namnet Julian och nu strax över ett och ett halvt år gammal. Prins Julian är lillebror till sönerna prins Alexander, 5, och prins Gabriel, 4.

Efter den långa pandemin fick prinsparet i år en härlig sommar tillsammans med restrande kungliga familjemedlemmar. Men nu är hösten i full gång och barnen har återgått till förskola och skola medan Sofia och Carl Philip återigen dragit igång med sina arbeten.

Stora förändringen i prins Alexanders liv

Under hösten har det skett en stor förändring för prins Alexander, han har nämligen tagit klivet från förskola till förskoleklass. Hänt har tidigare skrivit om att prinsen kommer att gå på Djurgårdsskolan.

Annons

Detta gör att han och kusinen prins Oscar, 5, son till kronprinsessan Victoria och prins Daniel, dessvärre inte kommer att gå på samma skola, trots att de är lika gamla. Prins Oscar går nämligen på Campus Manilla.

Skola är ett val som föräldrarna gör”, sa Margareta Thorgren i ett meddelande till Hänt när hon svarade på varför prinsarna satts i olika skolor.

Äldsta sonens frånvaro – hovets kryptiska svar

Något som ligger Carl Philip varmt om hjärtat är intresset för bilar. Under helgen syntes nästan hela prinsfamiljen på Porsche Sprint Challenge under lördagens tävlingar på Mantorp Park. Prinsessan Sofia, prins Gabriel och prins Julian fanns alla på plats för att heja på pappa under tävlingen.

Att småprinsarna fanns på plats missade nog ingen, det busades nämligen rejält under evenemanget. Alla fyra familjemedlemmarna fångades också på fantastiska bilder från den härliga helgen. Men prins Alexander dök aldrig upp. Så vart höll prinsessan Sofia och prins Carl Philips äldsta son egentligen hus?

Svensk dam har varit i kontakt med hovets informationsavdelning som delar med sig av ett kryptiskt meddelande gällande prinsens frånvaro. Svaret som sajten mottog var nämligen att det är en fråga som hovet ”inte har möjlighet” att svara på. Vad exakt detta betyder är oklart.

Hänt har sökt hovet för en kommentar.

FOTO: TT

Annons