TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Sofias förvandling – detaljen som utmärker sig i hovets nya bild

08 dec, 2021 
prinsessan sofia har fixat håret
Prinsessan Sofia fyllde nyligen 37 år, vilket hovet firade med en ny bild. Men det är något som inte riktigt går ihop med verkligheten och det nya fotot...
Annons
Här skakar prästen prins Julian under dopet – se det omtalade klippetBrand logo
Här skakar prästen prins Julian under dopet – se det omtalade klippet

Den 6 december är ingen vanlig dag, det är nämligen Sveriges prinsessan Sofias födelsedag. I år fyllde hon 37 år, något som firas privat med familjen – som består av prins Carl Philip och sönerna prins Alexander, 5, prins Gabriel, 4, och prins Julian som nu är åtta månader gammal.

Så firades prinsessan Sofia av hovet

Dagen till ära valde hovet att hylla prinsessan Sofia med en nytagen bild på prinsessan. Lika vacker som vanligt! Men, det är en detalj som fick uppmärksamma fans och följare att reagera.

nytagen bild på prinsessan sofia
Prinsessan Sofia.

På den nya bilden syns prinsessan Sofia med långt hår, och lite ljusare. Men det stämmer ju inte överens med hur prinsessan ser ut idag.

Annons

Det är nämligen så att prinsessan valde i oktober i år att gå till frisören och göra en liten makeover.

Så ser prinsessan Sofias ut idag – detaljen som skiljer sig

I november 2021 förevigades prinsparets sällskap vid Fotografiska museet när lanseringen av digitala installationen #nejtillnäthat 2.0 ägde rum.

Och visst är det något som skiljer sig i prinsessans utseende? Frisyren! Prinsessan Sofia har både kortare och mörkare hår, något som inte syns på den nya bilden.

Hur förklarar vi det då? Jo, den nya bilden som hovet delade med sig av på prinsessans födelsedag är ny, men inte så pass ny att hennes nya frisyr hann förevigas. Där emellan hann hon klippa av närmare en decimeter av sitt långa svall.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia hösten 2021
Prinsparet.

Men som tur är har prinsessan Sofia nu visat upp sig och fansen har fått ta del av den nya frisyren, som klär henne med råge.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Lise Åserud/TT

Annons