ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Hovexperten om prinsessan Madeleines skandal: ”Brösten nästan ramlade ut”

01 dec, 2023 
Herman och prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine har skapat rubriker under sina dar.
Nu berättar hovexperten Herman Lindqvist om när han tappade hakan över prinsessans klädval.
– Hon hade en enormt urringad klänning, brösten nästan ramlade ut på henne, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Största snackisarna från Nobel – se klippetBrand logo
Största snackisarna från Nobel – se klippet

Prinsessan Madeleine lever vanligtvis sitt liv i USA tillsammans med familjen men då och då kommer hon hem till Sverige och tar sig an offentliga uppdrag. Det har däremot blivit allt färre tillfällen som prinsessan syns i sammanhangen där vi vanligtvis förväntas se henne.

Därför kommer inte prinsessan Madeleine närvara under nobel 2023 – hovexperten förklarar: ”Sitta och se söt ut”

Nobel-firandet till exempel är ett firande som prinsessan valt att tacka nej till flera år på senaste. Nu berättar hovexperten Herman Lindqvist, 80, om vad anledningen egentligen är till att just nobel är ett uppdrag som ratas av prinsessan.

– Hon tycker väl inte det är värd besväret, det är inte så märkvärdigt tycker hon att åka dit och bara vara prinsessa. Hon har ingen annan uppgift än att bara sitt och se söt ut där, säger han i en intervju med Hänt.

Annons

Tycker du det är oväntat att prinsessan Madeleine inte närvarar under årets nobel-festligheter?

– Nej det är inte oväntat numera för hon har ju gjort så, så många gånger.

Prinsessan Madeleines klänning chockade alla: ”Brösten nästan ramlade ut på henne”

Det fanns dock tider då prinsessan var en given del av nobel och vid ett av dessa tillfällen gjorde hon avtryck i historien. Herman menar nämligen att en av de allra största skandalerna som ställts till med under nobel-firandet skapades av just prinsessan Madeleine, det avslöjar han när han får frågan gällande vilken skandal han aldrig glömmer.

– Det är nog Madeleines klänning en gång. Hon hade en enormt urringad klänning, brösten nästan ramlade ut på henne, säger Herman.

Året var 2002 när prinsessan som då var 20 år gammal dök upp i en röd sidenklänning som kom att kallas för Baywatch-klänningen. Prinsessans klädval kom att skapa rubriker över hela världen och är än idag en av de största skandalerna från nobel-sammanhang.

Prinsessan i den röda klänningen


FOTO: TT

Annons