LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Madeleine och Chris drabbade av enormt bakslag – nobbar familjen igen

08 nov, 2023 
chris madeleine
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill kommer inte att närvara på Nobelmiddagen i år.
Paret har fullt upp – och det verkar kosta dem ekonomiskt..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Söndag den 10:e december är det dags får årets Nobelmiddag. Kungligheterna brukar närvara och vara uppklädda till tänderna – men prinsessan Madeleine och Chris O'Neill kommer inte att vara på plats. Detta kan man avläsa i den kungliga kalendern.

Att paret inte kommer är dock kanske ingen större skräll, detta blir nämligen fjärde året i rad som Madeleine nobbar festen, och sjätte året för Chris. Svensk Dam rapporterar om detta och har även pratat med hovets informationschef Margareta Thorgren om det hela:

– Prinsessan och hennes familj bor i USA och avståndet är för långt för att resa till Nobelfesten. Den representeras av andra delar av kungafamiljen.

– Det är inte bara i år, utan det har varit så de senaste åren.

Annons

Kungaparet, kronprinsessparet och prinsparet står däremot alla på gästlistan, precis som tidigare år.

Uppmärksammar nobelpristagarna i USA – åker till Washington D.C

Dock ska prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på fest inom kort! De åker då till Washington D.C, USA, dit flera av nobelpristagarna kommer att vara. Så prinsessparet uppmärksammar ändå Nobel 2023, trots att de alltså inte närvarar vid den officiella banketten i Stockholm i december.

”Prinsessan Madeleine och Herr Christopher O’Neill närvarar vid ambassadörens middag som hålls i närvaro av de amerikanska nobelpristagarna”, skriver informationsavdelningen i ett mail till Svensk Dam.

Madeleine och Chris tunga miljonbakslag – sänker priset igen

Madeleine och Chris bor som sagt kvar i USA men de har länge försökt sälja sitt lyxiga hus, som inte verkar bli sålt. Priset har reducerats kraftigt sedan de lades ut första gången.

Annons

Paret köpte hemmet för drygt 33 miljoner kronor under 2020 och det ligger nu ute på fastighetssajten Zillow för 79,2 miljoner kronor. Så paret kommer få ett rejält klirr i kassan, men förmodligen inte så stort klirr som de tänkt sig. För när de la ut det till försäljning första gången i mars så lades det ut med den saftiga prislappen 83 miljoner kronor. Drygt en månad senare sänkte man priset med 2,6 procent. Nu gör de ytterligare en sänkning med 3,8 miljoner.

– Det är ett exceptionellt vackert hem. Det är inte typiskt för området, det är snarare ett troféhem för det är så fint, har mäklaren Judy Zeger tidigare sagt om huset till Expressen.

Annons