ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Viktor Philipson flyttar – bekräftar ändringen med Carolina Gynning

08 nov, 2023 
Viktor Philipson och Carolina Gynning kilar stadigt.
Nu berättar Viktor för Hänt om hans flytt.
”Som vanligt”, skriver han i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”Brand logo
Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”

Carolina Gynning, 45, och Viktor Philipson, 37, har varit ett par i flera års tid. Sommaren 2021 blev de föräldrar till sitt första gemensamma barn – dottern Vilda, 2.

Tidigare kunde fansen följa Carolina och Viktors liv genom videoklipp på Youtube men sedan cirka ett år tillbaka har paret inte uppdaterat kanalen alls. Dessutom har Viktor synts allt mindre på Carolinas sociala medier under året.

Viktor Philipson avslöjar flyttplanerna med Carolina Gynning

När Hänt når Viktor berättar han att slutet för kanalen inte är kommet utan att det finns chans att paret kommer igång med att skapa nya videos igen nu när de flyttat till sitt nyköpta hus.

”Den kanske kommer tillbaka nu när vi flyttat ut på gård. Det händer sjuka grejer här hela tiden”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Skilsmässan som skakade Philipson-familjen – så blir julen 2023

Det har hänt saker i familjen Philipson på senaste. Viktors pappa Aje Philipson, 80, genomgick nämligen en skilsmässa. För ett år sedan lämnade Aje och hans tidigare fru Bathina Philipson, 45, in en ansökan om att gå skilda vägar efter hela 18 år som gifta. Ex-makarna har däremot sagt sig vara vänner även efter skilsmässan.

Inför julen 2023 berättar nu Viktor att julfirandet inte ser ut att bli annorlunda även om saker ändrats i familjen. Viktor och Carolina planerar nämligen att fira hos Aje precis som tidigare jular.

”Jag tror vi firar på Skenäs hos farsan som vanligt”, skriver Viktor till Hänt.

FOTO: Youtube / TT

Annons