TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Därför pratar hela världen om prinsessan Madeleines bild med barnen

10 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Prinsessan Madeleine och familjen
Det svenska kungahuset har återigen världens ögon på sig.
Denna gång är det en bild publicerad av prinsessan Madeleine på sociala medier som uppmärksammats.
Annons
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåvaBrand logo
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

Prinsessan Madeleine, 40, har sedan några år tillbaka bosatt sig i soliga Florida tillsammans med maken Chris O’Neill, 48, och barnen prinsessan Leonore, 8, prins Nicolas, 7, och prinsessan Adrienne, 4.

På sociala medier får vi även ta del av en hel del bilder på prinsessan, och denna gång uppmärksammas en alldeles särskild.

Prinsessan Madeleine nobbar Nobelfesten – stannar kvar i Florida

Det var under hösten 2018 som prinsessan Madeleine och familjen flyttade från London, i England, till Florida, i USA. När det är dags för tillställningar där kungafamiljen närvarar, kommer prinsessan oftast hem för att göra resten av familjen sällskap.

Nyligen rapporterades det dock att hon inte kommer hem till årets Nobelfest. Enligt den kungliga kalendern är det nämligen så att prinsessan inte kommer att närvara varken på festen eller den kungliga middagen dagen efter. Resten av kungafamiljen ska däremot finnas på plats under samtliga Nobel-evenemang.

Annons

Hovet har tidigare meddelat att anledningen till att Madeleine uteblir från årets Nobeltillställningar är helt enkelt för att avståndet är för långt – hon stannar därmed i Florida under festligheterna.

Stort internationellt intresse för bilden på prinsessan Madeleine

En högtid som prinsessan däremot passade på att fira var halloween. Det hör inte till vanligheten att man får en inblick i kungafamiljens privatliv, däremot brukar prinsessan givmilt dela med sig av familjebilder vid stora högtider och Halloween var inget undantag.

Dagen till ära bjöd Madeleine sina Instagram-följare på en bild på henne och familjen, i sina halloweenkostymer. Prinsessan Madeleine och maken är utklädda till hippies och Chris O'Neill hade precis som förra året en peruk på sig. Prinsessan Adrienne var utklädd till enhörning, prins Nicolas föreställde Tom Cruise i Top Gun och prinsessan Leonore utklädd som häxa.

Annons

Bilden har tidigare uppmärksammats av svenska medier. Nu har även utländska medier tagit vid och hyllar prinsessan för att hon delar med sig av familjelivet i Florida.

”Otrolig bild”, skriver Hello Magazine.

”Spooktacular”, skriver Hola.com.

”Ett kungligt bus eller godis”, skriver Daily Mail.

Även prinsessans följare verkar uppskatta bilden och visar sitt nöje i kommentarsfältet under bilden.

”Helt underbara!”, skriver en följare.

”Happy Halloween! Ni är så fina allihopa”, skriver en annan.

”Superkul! Tack för att ni delar med er”, hälsar en tredje.

FOTO: Anders Wiklund/TT, Karin Törnblom/TT

Annons