prinsessan madeleine

Maria Forsbloms diss mot till prinsessan Madeleine

MARIA FORSBLOM, PRINSESSAN MADELEINE

Maria Forsblom är en älskad programledare bland TV4-tittarna just för att hon oftast är så glad och sprallig. Men nu står det klart att hon också är skeptisk – mot ingen annan än prinsessan Madeleine!
Prinsessan Madeleine och familjens halloween-looks genom åren
0:40

Efter reklamen: Prinsessan Madeleine och familjens halloween-looks genom åren

(0:40)

Slå på ljud

Det är höstlov som råder för de flesta barn runt om i världen men det är inget som hindrar Nyhetsmorgon från att sända precis som vanligt. Däremot har det gjorts en del förändringar gällande programledarna under den här lov-veckan.

Steffo Törnquist, 66, är nämligen en av dem som hoppat in och kört lite extra under höstlovet, något som han berättade om på sin Instagram under onsdagen.

"Den här veckan har juniorerna höstlov och jag hoppar in några dagar extra. Blir kanon! Idag med Soraya, välkomna till oss…och ÖB och GW och en massa annat matnyttigt", skrev Steffo till en bild på sig själv och programledarkollegan Soraya Lavasani, 40.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Prinsessan Madeleines omtalade bild

En högtid som infaller under höstlovet är Halloween och det är inte särskilt konstigt att ämnet kommit på tal även i Nyhetsmorgon.

Under sändningen med Maria Forsblom, 36, och Anders Pihlblad, 51, kom de inte bara in på Halloween utan även på prinsessan Madeleine, 40.

Precis som vid varje högtid så delar prinsessan Madeleine gärna med sig av en bild på henne och familjen. Med andra ord kan man säga att prinsessan är mycket traditionsenlig av sig och lyfter gärna alla möjliga högtider.

Den senaste bilden från prinsessan är givetvis en halloween-bild där hela familjen är utklädda. Någon som stack ut lite extra var lilla prinsessan Adrienne, 4, som var i princip oigenkännlig.

Prinsessan Adrienne var utklädd till enhörning, prins Nicolas, 7, var Tom Cruise i Top Gun och prinsessan Leonore, 8, var häxa. Prinsessan Madeleine själv var utklädd till hippie och Chris O'Neill har precis som förra året en peruk på sig!

Maria Forsbloms diss till prinsessan Madeleine

Den omtalade bilden togs även upp i Nyhetsmorgon och majoriteten av programledarna i studion verkar nöjda med kungligheternas leverans. Men Maria kan inte låta bli att vara lite skeptisk:

"Hon har alla resurser men klädde ut sig till en vanlis", säger hon fundersamt.

FOTO: Jonas Ekströmer /TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN