ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Madeleines nya Halloween-bild med barnen och Chris

01 nov, 2022 
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine visar nu upp tillvaron från USA med en ny Halloween-bild med familjen.
Se här!
Annons
Underbara bilder när prinsessan Madeleine och familjen tar emot julgranar på Stockholms slottBrand logo
Underbara bilder när prinsessan Madeleine och familjen tar emot julgranar på Stockholms slott

Prinsessan Madeleine lever ett liv i USA med maken Chris O'Neill och barnen, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Och inte allt för sällan får vi ta del av bilder från familjens tillvaro. Och denna gång visar prinsessan Madeleine upp en ny bild på familjen när de syns fira Halloween!

Prinsessan Madeleine och Chris familjelycka – adopterat ny hund

Prinsessan Madeleine kom nyligen med en glad nyhet, nämligen att hon och familjen beslutat sig för att adoptera en till hund.

Tidigare i år fick vi se den nya familjemedlem Teddy, en liten hund med rasen labradoodle. Och nu har Teddy fått sällskap av en till liten vovve!

Annons

”Snälla träffa Oreo! Han är en 3-årig havanais, som vi nyligen adopterade från ett bra djurhem i Miami. Innan dess blev Oreo inte behandlad väl och var bunden utomhus, i Floridavädret, under större delen av dagarna och nätterna. Men i dag får han oss att skratta och han får visa upp vilken ömsint och kärleksfull själ han har”, skrev prinsessan Madeleine då.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne när de tog emot granar inför julfirandet från Skogshögskolans studentkår på Stockholms slott år 2021.

Madeleines nya Halloween-bild – så har du aldrig sett prinsessan Adrienne

Halloween är en stor tradition i USA och firas såklart av prinsessan Madeleine och familjen – något hon visar upp på Instagram.

”Glad Halloween 2022”, skriver prinsessan Madeleine.

Annons

På bilden syns alla vara utklädda. Prinsessan Adrienne som enhörning, prins Nicolas som Tom Cruise i Top Gun och prinsessan Leonore är häxa.

Prinsessan Madeleine själv är utklädd till hippie och Chris O'Neill har precis som förra året en peruk på sig! Men att prinsessan Adrienne sticker ut råder det ingen tvekan om – hennes utstyrsel visar verkligen en förändring!

Folk snålar inte heller med sina kommentarer. Bland andra kommenterar Carolina Gynning:

”Åh vilken härlig bild”, skriver hon.

”Helt underbara!”, hälsar författaren Denise Rudberg.

”Så fina”, skriver även Bathina Philipson.

Det är inte första gången som prinsessan delar med sig av en Halloween-bild på familjen.

Förra året syntes de samlade och även då hade Chris en stilfull och rolig peruk!

FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Annons