TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Adriennes utseende väcker starka reaktioner – upptäckten chockar

17 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Prinsessan Madeleine har tre barn med sin finansman Chris.
Men nu väcker prinsessan Adriennes utseende reaktioner.
Annons
KUNGEN – se den officiella trailern härBrand logo
KUNGEN – se den officiella trailern här

Hösten närmar sig med stora steg och det är snart Halloween. De flesta av oss är nog bekanta med dekorationerna som ordnas inför halloween, speciellt klassiska pumporna.

Några som också verkar uppskatta högtiden är prinsessan Madeleine, 40 och hennes två döttrar, prinsessan Leonore som är 8 och prinsessan Adrienne, 4.

Men nu har flera noterat något med prinsessan Adrienne och reaktionerna är starka.

Prinsessan Madeleines familjelycka

Det var under hösten 2012 som förlovningen mellan Christopher O’Neill, 48 och prinsessan Madeleine tillkännagavs. Året därpå vigdes paret i Slottskyrkan under sommaren.

Ett år efter vigseln kom den första prinsessan till världen i familjen, nämligen Leonore. Därefter prins Nicolas, 7 och sist den yngsta prinsessan, Adrienne som föddes några år efter prinsen.

Annons

Familjen på fyra bor sedan 2018 på den vackra kusten i Florida USA och flera uttryckte sin oro nyligen i och med orkanen som svepte över landet. Däremot verkar allt ha gått bra för prinsessan och hennes familj.

Vi kan se på prinsessans Instagram att hon är aktiv och att allt verkar rulla på. På Instagram kan vi även se hennes döttrar som nu vuxit en hel del. När prinsessan publicerade bilder på sin döttrar var det flera reaktioner och kommentarer kring just den yngsta prinsessan Adrienne.

Prinsessorna Leonore och Adrienne – väcker reaktioner

Som sagt så närmar sig hösten och halloween är enbart ett stenkast bort. För två dagar sen kunde vi se prinsessan Madeleine med hennes döttrar, njuta av en pumpaodling som de besökte, vad vi förmodar, hemma i Florida.

På flera av bilderna kan vi se flickorna hålla i olika slag av pumpor i alla möjliga färger och storlekar.

Vad flera la märke till var Adriennes utseende och att hon blivit så stor. Men också att hon är väldigt lik sin mormor, nämligen drottning Silvia.

”Adrienne blir nya Silvia”, skriver en.

”Prinsessan Adrienne så lik mormor”, skriver en annan.

Det noterades även att Prinsessan Leonore liknade sin pappas mamma.

”Prinsessan Leonore liknar sin pappas mamma”, skriver en tredje.

Vi kan förstå att man ser likheterna mellan drottningen och Adrienne med det lockiga bruna håret och ansiktsdragen nu när hon börjar bli lite större.

FOTO: Anders Wiklund/TT, Jonas Ekströmer/TT

Annons