ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleine och Chris adopterar – se nytillskottet i familjen

06 okt, 2022 
Prinsessan Madeleine lever i Florida med sin man Chris O'Neill.
Nu nås vi av beskedet att familjen adopterat.
Se bilden på nya familjemedlemmen här!
Annons
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåvaBrand logo
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill lever ett liv i USA, i Florida sedan ett par år tillbaka.

Tillsammans har de barnen, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne. Och nu nås vi av nyheten att familjen växer, prinsessan Madeleine visar nämligen upp nytillskottet i familjen!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills liv i USA

Det var 2018 som familjen lämnade London för Florida. De bodde till en början i ett lyxigt hus men valde att flytta efter ett inbrott de utsattes för år 2019. Familjen flyttade då därefter bara ett stenkast bort från sitt förra hus.

Villan kostade närmare 30 miljoner kronor och är på cirka 600 kvadrat med åtta badrum, sex sovrum, en pool och dessutom en separat barnflygel, skriver Expressen.

Annons

Familjen verkar minst sagt trivas i huset och titt som tätt får vi ta del av bilder från prinsessan Madeleines tillvaro med barnen och Chris.

Prinsessan Madeleine med sin familj utklädda under Halloween förra året, till bilden skrev prinsessan: ”Glad Halloween”.

Visar upp nytillskottet i familjen – adopterat en hund

Att prinsessan Madeleine gillar djur kan inte ha undgått någon! Tidigare i år fick vi se nya familjemedlem Teddy, en liten hund med rasen labradoodle.

Och nu har Teddy fått sällskap av en till liten vovve! I ett nytt inlägg på Instagram visar prinsessan treåriga havanesen Oreo. Hon beskriver att Oreo adopterats från ett djurhem i Miami av familjen.

”Snälla träffa Oreo! Han är en 3-årig havanais, som vi nyligen adopterade från ett bra djurhem i Miami. Innan dess blev Oreo inte behandlad väl och var bunden utomhus, i Floridavädret, under större delen av dagarna och nätterna. Men i dag får han oss att skratta och han får visa upp vilken ömsint och kärleksfull själ han har”, skriver prinsessan Madeleine.

Hon tillägger även att Oreo och Teddy har blivit goda vänner och att de inte kan sluta leka med varandra.

Så roligt för prinsessan Madeleines familj, vi önskar er all lycka!

FOTO: Anders Wiklund/TT / Jonas Ekströmer/TT

Annons