TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Oron för prinsessan Madeleines familj – efter fruktansvärda händelsen

04 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Prinsessan Madeleine med familj
Prinsessan Madelene med familj bor sen 2018 i Florida där en naturkatastrof dragit in.
Nu får vi ta del av den fruktansvärda händelsen och oron som spridits kring prinsessans familj.
Annons
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåvaBrand logo
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

Det är nog ingen som missat den ödeläggande orkanen Ian som svept över USA.

Orkanen har drabbat folk runtom hela landet och flera städer längst med USA:s norra atlantkust. Orkanen är den starkaste som slagit till mot landet och kategoriseras som en kategori fem storm och har drabbat Puerto Rico, Kuba och Dominikanska republiken och nu Florida.

sociala medier delas klipp och bilder på orkanens förödande konsekvenser och Dagens Nyheter rapporterade om att dödsantalet nått upp till 104 i måndags.

Oron för alla inblandade sprider sig över just sociala medier och public service överlag. Bland dessa inblandade i Florida befinner sig även prinsessan Madelene, 40 och hennes familj, Chris O'Neill, 48, och barnen till paret: prinsessan Adrienne, 4, prins Nicolas, 7 och prinsessan Leonore, 8. Oron för vår prinsessa är något som uppmärksammats på svenska medier men även utländska.

Prinsessan uppmärksammas i och med orkanen Ian

Prinsessan bor sen hösten 2018 i Florida med sin familjen och hon skriver i ett Instagram-inlägg att familjen tänker på alla drabbade och skriver om vikten att bidra på alla sätt man kan.

Annons

”Våra tankar och böner går till dem vars liv påverkades förödande av orkanen Ian. Snälla gå med mig och bidra på alla sätt du kan, genom en av de många välgörenhetsorganisationer som hjälper de behövande. Jag tackar också det enorma antalet frivilliga och arméreservister som redan har påbörjat återuppbyggnadsprocessen”, skrev prinsessan med en bild på orkanen.

De utländska tidningarna Town and Country och Royal Central har uppmärksammat prinsessan och hennes familj i och med orkanen.

Eftersom prinsessan är kvar i Florida så håller oron i sig och nu får vi ta del av reaktionerna från den hemska händelsen för familjen.

Oron för familjen – vill att prinsessan kommer hem

Under inlägget som prinsessan delade för fyra dagar sen är det flera som uttrycker att de är oroliga för prinsessan och hennes familj.

”Är ni okej?”, skriver en person i en kommentar

”Var försiktiga”, hälsar en annan.

Kom hem Madeleine”., skriver en tredje.

Folk verkar minst sagt oroliga för familjen. Men det är även flera följare som uttrycker att de vill hjälpa till.

När Hänt senast sökte hovet bekräftade de för Hänt att familjen mådde bra.

Prinsessan Madeleine med familj mår bra. Prinsessan publicerade på sitt Instagram igår att hon och hennes familj tänker på de drabbade av orkanen Ian”, bekräftade hovets informationsavdelning till Hänt då.

Vi önskar all styrka till de drabbade i denna hemska naturkatastrof!

FOTO: TT

Annons