ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Madeleine håller sig undan – tar avstånd efter avslöjandet

25 aug, 2023 
Jonna Lawaetz
Chris O'neill, prinsessan Madeleine
Det har varit stormigt kring prinsessan Madeleines flytt till Sverige – som helt plötsligt sköts upp till nästa år.
Efter avslöjandet har prinsessan tagit ett steg tillbaka från offentligheten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Det var tidigare i år som hovet kunde bekräfta att prinsessan Madeleine, 41, och Chris O'Neill, 47, flyttar tillbaka till Sverige efter flera år i USA. Tanken var att prinsessan Madeleine och Chris skulle flytta till Stockholm i augusti och att barnen prinsessan Leonore, prins Nicholas och prinsessan Adrienne skulle börja skolan i samband med att höstterminen börjar.

Men bara några månader senare bekräftade hovet att flytten inte kommer bli av – den blir istället framskjuten till nästa år. Men anledningen ska inte bero på strul med husförsäljningen eller Migrationsverket, det var helt enkelt att tiden som en omfattande flytt skulle ta, var aningen knaper.

– Den kommer att skjutas fram till 2024, enligt den information som jag har, har hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare sagt till Expressen.

Annons

Prinsessan Madeleine håller sig undan efter avslöjandet

Trots att prinsessan Madeleine är ganska privat av sig, är hon ändå en av de kungligheter som är mest personlig på sin Instagram. Där uppdaterar hon med jämna mellanrum sina 330 000 följare och ger dem en inblick i familjens liv i USA.

Det brukar bland annat dyka upp familjebilder med hälsningar vid stora högtider, vardagsbilder på barnen och hundarna samt bilder från andra stora händelser.

Men sedan avslöjandet om den uppskjutna flytten har det varit tyst från Madeleine. Hennes senaste inlägg var från prins Nicholas 8-årsdag, för över två månader sedan. Något som hör till ovanligheten när det kommer till Madeleines uppdateringar.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill kommer hem till kungens jubileum

Hovet har nämligen bekräftat för Svensk Dam att hela familjen kommer vara samlad på kungens jubileumsfirande, som äger rum den 15 september på Stockholms slott.

Vilket innebär att prinsessan Madeleine och Chris O’Neill kommer närvara på den stora festen. Det blir Chris första kungliga galamiddag på nästan sex år.

FOTO: Shutterstock, Karin Törnblom/TT

Annons