Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har lämnat landet – bilderna visar

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har lämnat landet – bilderna visar

I tre veckor har prinsessan Madeleine varit i Sverige. Men nu avslöjar bilder att hon tillsammans med Chris O'Neill redan lämnat landet.
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva
0:39

Efter reklamen: Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

(0:39)

Slå på ljud

Dagar efter hennes 40-årsdag den 10 juni meddelade hovet att prinsessan Madeleine tillsammans med döttrarna prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne hade landat i Sverige. Maken Chris O'Neill med sonen prins Nicolas tvingades dock stanna i USA ytterligare några dagar för att vänta ut en sjukdom som lillprinsen drabbats av.

Men glädjen av att vara hemma var stor, trots att de stött på patrull till en början. När familjen väl var samlad passade nämligen Madeleine och Chris på att ta med sonen Nicolas på en utflykt – och han fick inviga sin doppresent, en lekpark.

Lyckan att äntligen vara i Sverige för första gången på över ett halvår var stor, och både Madeleine och Chris vittnade om att känslorna var starka.

Prinsessan Madeleines första ord i Sverige

– Det är jättebra, vi är så glada. Vi ser framemot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem till Sverige, så vi är väldigt glada över att vara på plats, sa Madeleine och fortsatte:

– Vi ser framemot en härlig sommar i Sverige. Det känns skönt, man kan inte alltid ta sånt för givet längre, efter covid och när man inte har kunnat åka hem. Man uppskattar verkligen varje dag att få vara här.

Även Chris O'Neill öste lovord över Sverige och att få tillbringa sommaren med hustruns familj.

– Att spendera tid med min frus familj och träffa vänner. Vi har inte sett dem så mycket under de senaste tre åren.

Men sedan dess har familjens planer ändrats om radikalt. För bara någon vecka sedan bekräftade hovet att Chris O'Neill inte kommer vara på plats när svägerskan kronprinsessan Victoria ska fira sin 45-årsdag under Victoriadagen – han tvingas nämligen åka till USA för att ta hand om sina affärer.

– Chris försöker vara med på sånt här så mycket som han kan, men nu kan han tyvärr inte vara det eftersom han kommer befinna sig i USA för att arbeta ett par dagar, tyvärr, bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Madeleine och Chris lyxsemester på franska rivieran

Men nu har det kommit nya bilder som visar att varken Madeleine eller Chris O'Neill är kvar i Sverige, trots att de såg fram emot en sommar i landet. Istället har de fångats på bild i franska St Tropez, något Svensk Damtidning var först att rapportera om.

Bilderna visar hur prinsessparet njöt av en lunch på exklusiva lyxrestaurangen Le Club 55. Barnen syntes inte till, däremot hade de sällskap av Natalie "Nattis" och Dag Werner. Nattis är en av Madeleines närmaste vänner och även gudmor till yngsta dottern Adrienne. Och paren har vid ett flertal gånger tidigare umgåtts tillsammans.

Samtidigt har det kommit bilder från kungafamiljens semesterparadis Villa Mirage på franska rivierian där kungaparet tillsammans med prins Carl Philip och prinsessan Sofia njuter av en härlig semester. I veckan fångades de på bild när de tillsammans åkte ut på en båttur med småprinsarna Alexander och Gabriel.

Semestern förväntas dock inte bli långvarig – om en vecka ska familjen vara samlad i Sverige för att fira Victoria på Solliden, Öland. Dessutom har prinsessan Madeleine en resa inplanerad till Tyskland undSer torsdagen, där ska hon vara med på möte för Childhood.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN