LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Madeleine och Chris barn stoppas helt – nu avslöjas sanningen

04 jun, 2023 
Madde och Chris
Prinsessan Madeleine och kärleken Chris ska på en barnförbjuden aktivitet.
Nu avslöjar hovet sanningen bakom småttingarnas frånvaro.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kronprinsessan Victorias firande på slottetBrand logo
Kronprinsessan Victorias firande på slottet

Snart har vi hela svenska kungafamiljen bosatta i Sverige. Detta då prinsessan Madeleine valt att ta sitt pick och pack och flytta ifrån Florida, tillbaka till Sverige tillsammans med sin familj.

Häromdagen avslöjades det att de kommer hem lite tidigare för ett besök – nämligen för nationaldagen! Hovet bekräftade för Hänt att prinsessan och Chris O'Neill kommer hem till Sveriges nationaldag den 6 juni. Chris har inte närvarat under firandet på flera år – mer bestämt sedan 2018.

Annons

”Prinsessan Madeleine och Herr O’Neill närvarar vid högtidlighållandet av Sveriges nationaldag på Skansen samt Nationaldagsmottagningen på Nordiska museet.”.

Anledningen till att Chris väljer att vara med i år skulle kunna vara för att firandet i år är lite extra stort, då kung Carl Gustaf firar 50 år på tronen 2023. Med tanke på detta så blir nationaldagsfirandet lite extra storslaget i år.

Därför utesluts barnen från firandet – sanningen bakom frånvaron

Men prinsessan och Chris barn kommer att lysa med sin frånvaro, under den festliga dagen. Detta är något som hovet bekräftar för Svensk Dam.

Annons

Enligt Margareta Thorgren, som är informationschef vid hovet, säger hon att detta beror på en åldersgräns. Det är helt enkelt barnfritt denna kväll!

Nej, det kommer de inte vara. Det har tidigare inte varit med några barn. Det är ett kvällsevenemang och barnen är helt enkelt för små.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne på väg att ta emot granar inför julfirandet från Skogshögskolans studentkår på Stockholms slott
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne på väg att ta emot granar inför julfirandet från Skogshögskolans studentkår på Stockholms slott. Foto: Anders Wiklund / TT
Annons