Prinsessan Madeleine lämnar Florida – beslutet med barnen

Prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore.

Prinsessan Madeleine och familjen bor till vardags i Florida, USA.
Nu lämnar de hemstaden för att återvända till prinsessan Leonores födelsestad.
"9 år senare...”, skriver Madeleine på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva
0:39

Efter reklamen: Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

(0:39)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har varit gifta sedan 2013. Bara året senare blev de föräldrar för första gången när dottern, prinsessan Leonore kom till världen. Sedan dess har det kungliga paret fått två barn till, prins Nicholas och prinsessan Adrianne.

En sak som skiljer den äldsta dottern från sina syskon är födelseorten. Medan de yngre syskonen båda är födda i Sverige, på Danderyds sjukhus, är dottern Leonore född i staden New York i USA.

Lämnar Florida – tillbaka i New York

Nu verkar det som att familjen har tagit ett beslut att lämna sin hemstad i Florida för att återvända till Leonores hemstad. Det avslöjade prinsessan Madeleine på sin Instagram. Hon publicerade en bild från staden och avslöjade att dottern nu var tillbaka – 9 år senare.

9 år senare och Leonore är tillbaka i NYC

Bilden visar att prins Nicholas och prinsessan Adrienne också är med på resan.

Därför reser inte Madeleine till Sverige

Men det verkar som att det är den enda resen för prinsessan. Nyligen meddelade svenska hovet att kungen skulle genomföra en titthålls operation. Men att Madeleine skulle flyga hem till Sverige i samband med detta är inget som var inplanerat, det kunde hovet meddela i ett mejl till Hänt.

Prinsessan Madeleine planerar inte resa till Sverige med anledning av Kungens planerade kirurgiska ingrepp

Som tur är gick kungens operation bra och han har kunnat åka hem till slottet för en tids stillsamhet innan han kan fortsätta med årets firande. Han fyller nämligen 50 år på tronen.

”Operationen har gått enligt plan och Kungen mår bra. Kungen tackar för allt stöd och den värme som visats honom, och känner tacksamhet över svensk sjukvård.”, skrev hovet i ett pressmeddelandet efter operationen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Johan Jeppsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN