Prinsessan Madeleine kan tvingas flytta – beskedet om Florida

Prinsessan Madeleine kan tvingas flytta – beskedet om lyxvillan i Florida
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne är sedan en tid tillbaka bosatta i Florida i USA.
Men nu rapporterar Svensk Damtidning att familjen kan riskera att få flytta.
Annons

Prinsessan Madeleine, 37, och Chris O’Neill, 45, var länge bosatta i Englands huvudstad London. Men förra sommaren blev det känt att familjen beslutat sig för att ta sitt fick och packa och flytta ännu längre ifrån Sverige – till soliga och varma Florida i USA.

Annons

Madeleine, Chris och barnen Leonore, 5, Nicolas, 4, och Adrienne, 1, har skapat sig en vardag på andra sidan jorden. Barnen går i skolan och på fritiden lägger de en hel del tid på olika aktiviteter. I en intervju med Mama tidigare i höstas beskrev Madeleine sig själv som en ”Soccer mom”.

– Jag tycker redan det har börjat med alla barnens olika aktiviteter, det enda man gör är att köra fram och tillbaka på olika aktiviteter. Leonore har balett och fotboll, tennis… Nicolas har också fotboll och ”sports” där man får testa på allt ifrån baseball till basket, han tycker det är jättekul, sa hon i intervjun om barnens alla projekt.

Annons

Men trots en välfungerande vardag kan det snart ske ändringar för familjen. Enligt Svensk Damtidning ligger huset som de hyr i Florida nu ute till försäljning.

Lyxvillan till salu

Prinsessan Madeleine är den bland kungabarnen som sällan syns – av förklarliga skäl då det var ett tag sedan hon och familjen var bosatta i Sverige. När hon väl flygs hit på grund av olika uppdrag är inte alltid Chris O’Neill vid hennes sida, och heller inte barnen.

Och kraven på familjens närvaro vid vissa tillställningar blir nu mindre efter kungens nya beslut om barnbarnen – och Madeleine har beskrivit kungens beslut om barnen som något positivt.

Annons

Tidigare idag gick Hovet ut med informationen att Leonore, Nicolas och Adrienne inte längre ska tillhöra Kungl. Huset. Den här förändringen har planerats under lång tid. Chris och jag tycker det är bra att våra barn nu får en större möjlighet att i framtiden forma sina egna liv som privatpersoner”, skrev hon i ett inlägg på sin Facebook-sida.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…