LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Estelle strålar i sin klänning på Victoriadagarna – prislappen avslöjad

14 jul, 2023 
Frida Eklöf
Firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag är i full gång och någon som strålar extra mycket är prinsessan Estelle.
Nu avslöjas prislappen på Estelles outfit under den stora dagen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Isabella Löwengrip om likheterna med kungligheternaBrand logo
Isabella Löwengrip om likheterna med kungligheterna

Kronprinsessan Victoria, 46, firar idag sin födelsedag tillsammans med familjen på Öland, där Victoriadagen har varit en tradition sedan 1979 då den skapades som en hyllning till hennes födelsedag.

I Borgholm har det under dagen traditionsenligt firats med att kung Carl Gustaf, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar samlats på Solliden för att ta emot folkets jubel.

Efter det bär det av med häst och vagn för kronprinsessfamiljen genom Borgholm för att närvara vid den TV-sända hyllningskonserten i Borgholms slottsruin, där kronprinsessan delar ut pris och flera folkkära artister uppträder.

Nya bilderna visar prinsessan Estelles förändring

På plats på Solliden och Borgholms slottsruin är självklart även prinsessan Estelle och prins Oscar, trots att kusinerna inte är på plats för firandet, något som hovet tidigare i veckan bekräftat för Hänt.

Annons

"Som tidigare år planeras för att Prinsessan Estelle och prins Oscar närvarar under konserten, dock står inte deras namn i kalendern då de är barn.", skriver hovet i ett mejl till Hänt.

Och visst har prinsessan Estelle och prins Oscar varit på plats för firandet av kronprinsessan idag. Men det finns en detalj som vi inte kan låta bli att lägga märke till, nämligen att prinsessan Estelle inte bär glasögon på de bilder som dykt upp från firandet.

Prinsessan Estelles klänning på Victoriadagarna – prislappen avslöjad

Det var nämligen förra året som prinsessan fick glasögon, och vi är sedan dess vana vid att se henne bära dem. Redan 2022 kunde hovets informationschef Margareta Thorgren bekräfta för Hänt att hennes glasögon var sprillans nya.

Annons

– Alldeles nyligen, sa hovets informationschef Margareta Thorgrentill Hänt om när prinsessan Estelle skaffat sina nya glasögon.

Vi kan inte låta bli att fråga oss om prinsessan Estelle bär linser dagen till ära eller om hon bara lagt glasögonen på hyllan för några timmar!

Prinsessan Estelle strålar tillsammans med kronprinsessan på den stora dagen. De matchar nämligen dagen till ära då båda bär somriga vita klänningar med volanger. Enligt Svensk Dam kommer Estelles klänning från märket Designers, Remix och går loss för så mycket som 2 230 kronor!

Prinsessan Estelle under firandet

Hänt har sökt hovet för en kommentar rörande prinsessans glasögon.

Annons