ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prins Harry lämnar Meghan Markle – för kung Charles kröning

12 apr, 2023 
Prins Harry och Meghan Markle
Kung Charles kröning närmar sig med stormsteg.
Nu kan vi mötas av beskedet att prins Harry kommer närvara på den stora dagen – men inte hans hustru Meghan Markle.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kronprinsessan Victorias ätstörningarna: ”Prinsess-sjukan”Brand logo
Kronprinsessan Victorias ätstörningarna: ”Prinsess-sjukan”

Förra året nåddes världen av det tragiska beskedet att drottning Elizabeth gått bort. Hon blev 96 år gammal och efter sig lämnade hon barn, barnbarn och barnbarnsbarn och inte minst ett helt land i sorg.

Prins Harry närvarar på Charles kröning – men inte Meghan Markle

Vilka som kommer närvara under kröningen har varit en stor snackis. Detta då det varit kylig stämning mellan flera i det brittiska kungahuset.

Nyligen kunde läckta dokument visa repetitionsplanera inför kröningen. Som visade att prins Harry och hans fru Meghan Markle inte har tilldelats någon plats i processionen efteråt, enligt Deadline.

Inte heller kung Charles bror, Andrew, ska finnas med i planerna och dennes döttrar, prinsessorna Beatrice och Eugenie, har meddelat att de inte heller kommer att delta.

Men nu kan vi mötas av ett nytt besked rörande prins Harry. Han kommer nämligen att närvara på Charles kröning.

Enligt BBC med hänvisning till ett uttalande från Buckingham palace, kommer prinsen ensam eftersom Meghan blir kvar i USA, med parets två barn Archie och Lilibet.

FOTO: TT

Annons