Prins Daniels systerdotters hemliga lyxliv i USA med hockeyproffset

Prins Daniel, Hedvig, Victor Söderström

Trots att Daniel Westling är en av Sveriges kändaste människor är det inte många som har koll på hans familj.
Läs här för att veta allt om hans systerdotter Hedvigs hemliga lyxliv i USA!
0:51

Efter reklamen: Kronprinsessan Victoria på uppdrag i Daniels hemtrakter – utan prinsen

(0:51)

Slå på ljud

Daniel Westling levde ett liv helt utanför rampljuset innan han träffade kronprinsessan Victora. Idag är det knappast någon som har kunnat undgå vem Daniel är med sina karaktäristiska glasögon och stora leende. Men familjen bakom prinsen har varit desto skyggare.

Så lever Daniel Westlings okända syster

För många är det känt att Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling bor kvar i prinsens barndomshem i Ockelbo. Något som däremot inte är lika känt är att Daniel också har en syster.

Daniel har nämligen en syster vid namn Anna Westling. Hon fyller snart 52 år och är bosatt i Gävleborg.

Anna har medvetet valt ett liv utanför strålkastarljuset. Hon jobbar som socionom och bor i en villa tillsammans med kärleken Mikael Söderblom.

Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med Gustav

Se klippet här!

Från en tidigare relation har Anna två barn. Döttrarna Vera och Hedvig, som också kunde ses som brudnäbbar under kronprinsessan Victoria och prins Daniel bröllop år 2010.

Familjerna umgås nämligen mycket ihop. Båda familjerna är till exempel väldigt sportintresserade och umgås gärna ute i naturen där Estelle finner lyckan i att få leka med sina kusiner och idoler Vera och Hedvig.

Prins Daniels systerdotters hemliga liv – lyxlivet med kända hockeyspelaren

Det inte många vet är att Daniels syster dotter Hedvig är tillsammans med hockeyproffset Victor Söderström. Paret är till och med förlovade.

Förlovningen ägde rum för drygt ett år sedan, och det var i ett inlägg på Instagram som de båda gick ut med den stora nyheten.

Martinas första ord om okända kärleken: ”Jätteförälskad”

Ser fram emot livet med dig”, skrev Victor följt utav en förlovningsringemojii. På bilden kunde man även skåda en minst sagt stor ring.

Men det är långt ifrån den enda stunden de har delat på sina sociala medier. På bådas respektive Instagramkonton kan man nämligen förvänta sig en hel del uppdateringar från deras vardag ihop.

Då Victor spelar för Arizona Cayotes i NHL blir det en hel del resande för paret. Något som självklart återspeglas i deras flöden.

Här är ett par bilder från deras lyxiga liv ihop. Mer bilder finns att se på deras Instagram!

SENASTE NYTT!