TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prins Daniels okända syster Anna Westling

03 dec, 2020 
Linnea Lundgren
Mystiken tätnar kring prins Daniels familj.
Här är systern som lever ett lugnt familjeliv utanför Gävle men ibland syns glittra i en galaklänning på kungliga partyn!
Annons
Första bilderna på prinsessan Madeleine och ChrisBrand logo
Första bilderna på prinsessan Madeleine och Chris

Daniel Westling, 47, är företagaren från Ockelbo som var helt okänd innan han träffade sin kronprinsessa. Idag är det knappast någon som har kunnat undgå vem Daniel är med sina ikoniska glasögon och stora leende. Men familjen bakom prinsen har varit desto ljusskyggare.

Visst vet man att hans föräldrar Ewa och Olle Westling bor kvar i prinsens barndomshem, ett rött kedjehus. Det som dock har gått många förbi är att Daniel även har en syster. Anna Westling har precis fyllt 50 år och håller sig helst helt borta från hovets stålkastarljus. Det är sällan hon syns närvara vid några kungliga fester om det inte råkar vara så att de hålls i hennes egna hemtrakter i Gävleborg eller är en renodlad familjesammanhang. Då glider hon in med blont hår och stiliga klänningar.

Faktum är att det är lätt att missa henne då hon smälter bra in bland de andra kungligheterna. Något som hon förmodligen är ganska nöjd med då hon gärna undviker kamerornas smattrande blixtar.

Annons

Hemliga bröllopet

Till vardags jobbar Anna precis som sin pappa Olle som socionom. Hon bor tillsammans med kärleken Mikael Söderblom i en villa i Gävleborg men har sedan ett tidigare äktenskap döttrarna Vera, 16, och Hedvig, 21, som kunde ses som brudnäbbar under kronprinsessan Victoria och prins Daniel storslagna bröllop 2010.

Anna Westling tillsammans med maken Mikael.

Redan året efter den stora festligheten gifte sig även storasyster Anna med sin Mikael. Och trots att Anna ogärna visar sig offentligt betyder det inte att syskonen inte har en nära kontakt. Under bröllopet fick Daniel hedersuppdraget som bröllopsfotograf, något som han tog på största allvar. Till skillnad från sin bror valde dock Anna att hålla en mindre ceremoni där hon i en baraxlad vit klänning sa ja till sin Mikael i Gävles konserthus med bara de 20 närmsta närvarande. Bröllopsmiddagen hölls sedan i parets villa.

Annons

Relationen med kronprinsessan Victoria

Anna har även god relation med sin svägerska Victoria. Då kronprinsessan fyllde 40 år var Anna med såväl vid det officiella firandet som det privata partyt senare på kvällen. Båda familjerna är även väldigt sportintresserade och umgås gärna ute i naturen där Estelle finner lyckan i att få leka med sina kusiner och idoler Vera och Hedvig.

Anna Westlings döttrar Vera och Hedvig.

Tillsammans har Anna och Mikael fyra barn då även Mikael har barnen Casper, 20 och Caisa, 18, sedan ett tidigare förhållande. Ibland samlas de alla tillsammans i parets villa men då Mikaels barn har sin bas hos sin mamma på andra sidan Gävle och Annas dotter Hedvig flyttat hemifrån är det ofta bara Vera som finns i hemmet. Hedvig bor nu i en lägenhet i Stockholm tillsammans tillika sambon som hockeyproffset Victor Söderström.

FOTO: TT

Annons