LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Steffo Törnquist avslöjar Madeleine Westins miss i Nyhetsmorgon

03 dec, 2020 
Madeleine Westin, Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist
Foto: TV4/Instagram
Det blev en hektisk start på dagen för en av TV4-profilerna.
Nu avslöjar Steffo Törnquist missen som skedde strax innan sändningen.
– Det är andra gången på 28 år, säger metrologoen Madeleine Westin.
Annons
Steffo Törnquists första ord om okända skönhetsingreppetBrand logo
Steffo Törnquists första ord om okända skönhetsingreppet

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist syns nästintill alltid vid varandras sida i TV4:s Nyhetsmorgon. Men förra veckan var det plötsligt Sofia Geite som ledde skutan ihop med Steffo, något som tittarna snabbt reagerade på. Det visade sig att kanalen hade gjort en schemaändring då Jenny hade fullt upp med inspelningarna av ett annat TV4-program – nämligen Tillsammans med Strömstedts.

Efter att TV4-tittarna, precis som vanligt börjat veckan med Maria Forsblom och Martin Järborg var det dags för duon att lämna över stafettpinnen. Och under torsdagsmorgonen syntes Jenny och Steffo återförenade i studion, redo för att leda skutan. Ordningen på programledarfronten var alltså återställd men däremot hade morgonen börjat dramatiskt för en annan TV4-profil.

Steffo Törnquist avslöjande om väder-Maddes miss

Steffo passade nämligen på att mitt under sändningen avslöja att meterologen Madeleine Westin, även kallad väder-Madde, hade försovit sig.

Annons

– Vi råkade ju påpeka att du var lite sen den här morgonen, säger Steffo i programmet.

– Det är andra gången på 28 år. Det får inte bli en vana men varje gång har jag hunnit till sändning så det är helt fantastiskt. Idag var det så att min man knuffade på mig och sa "ska inte du jobba idag?". Och så får man panik och kör fort som bara den, säger Madeleine.

Trots den hektiska morgonen känner sig Madeleine nöjd med insatsen och passar även på att tacka kollegorna för samarbetet.

– Sen när man kommer hit, det är så himla skönt för det är ett sådant uppställ. Alla hjälps ju åt så att man ska komma iordning och få igång allting då, säger hon.

Madeleines pik till Steffo efter orden i sändning

Steffo vill dock fortsätta med pikarna och skämtar till det rejält.

– Jag gjorde ju prognosen så den stämmer inte alls idag, säger Steffo.

Som tur är har Madeleine stenkoll på Steffo och kan dementerat att så är fallet. Istället avslöjar hon att programledaren börjat något senare än flera av de andra.

– Nej det gjorde du ju inte, jag mötte dig i hissen. Så vanligtvis har du lite mer sovmorgon än mig. Men det är härligt att vara här, säger Madeleine.

Annons