LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Meghan Markle om bröllopsbråket med Kate

08 mar, 2021 
Linnea Lundgren
Ryktena kring prins Harry och Meghan Markle har gått varma.
I en intervju med Operah Winfrey berättar nu paret sanningen bakom skvallret – och hur det egentligen står till mellan Meghan och Kate.
– Det var tvärtom.
Annons
Allt om Meghan MarkleBrand logo
Allt om Meghan Markle

Meghan Markle och prins Harry har ett turbulent år bakom sig. Det gick en chockvåg genom hela den kungliga världen då paret under förra året meddelade att de lämnar det brittiska kungahuset. Sedan dess har rykten om konflikter mellan Harry och den övriga kungafamiljen gått varma och Meghan har beskyllts för att hälla på bensin på elden.

Efter sonen Archies, 1, födelse valde familjen att helt och hållet lämna det kungliga livet bakom sig och flytta till L.A i USA där Meghan tidigare har varit verksam som skådespelerska.

Valet tog hårt på drottningen som hela tiden försökt ge ett yttre sken över att allt är frid och fröjd mellan samtliga familjemedlemmar – även om det i det offentliga kan se stökigt ut. Men att det bara skulle finnas kärlek mellan det brittiska hovet och paret är inte troligt.

I en intervju med Oprah Winfrey går nu Meghan och Harry ut och berättar sanningen bakom varför de lämnade Storbritannien.

Annons

Oförlåtliga frågan om sonen

Det började egentligen redan då Harry valde att falla ner på knä och fria till sin Meghan. Då cirkulerade rykten om att kungahuset med drottning Elizabeth i spetsen skulle ha haft synpunkter på hennes hudfärg och ursprung. Men den verkliga plågan kom då Meghan var gravid med hennes och Harrys första gemensamma barn, Archie.

I intervjun med Oprah berättar Meghan att hon tvingades sitta i hemliga möten med hovet där hennes barns hudfärg diskuterades som ett eventuellt problem.

– Potentiellt, och vad det skulle betyda, svarade Meghan på Operah Winfreys fråga kring om det hade diskuterats vilken hudfärg Archie skulle få.

Sanningen bakom bråket med Kate

Att ta ställning i de många konflikter mellan hovet och prinsparet har dock inte alltid varit enkelt. Även Meghan har flera gånger målats upp i dålig dager. Bara för ett par dagar sedan kom beskedet från före detta anställda vid det brittiska hovet att de tvingats sluta på grund av Meghans grymhet. Enligt dem skulle Meghan ha varit en ”mobbare” och arbetsmiljön blev outhärdlig.

Annons

Även i samband med relationen till prins Williams hustru Kate har Meghan getts bilden att vara riktigt kylig. Det var i samband med en diskussion kring vilken klänning Meghans brudtärna Kate skulle ha på hennes bröllop som Kate ska ha lämnat gråtandes. Men i intervjun med Oprah berättar nu Meghan att sanningen var den raka motsatta.

– Det omvända hände. Och jag säger inte det för att vara nedsättande mot någon, för det var en riktigt tuff vecka bröllopsveckan, och hon var upprörd över något. Men hon ägde det, och hon bad om ursäkt med blommor och en lapp med en ursäkt, säger Meghan om relationen till Kate.

Vidare berättar Meghan att Kate är en fin person och att hon tycker illa om när människor försöker sätta dem mot varandra.

– Om du älskar mig så behöver du inte hata henne. Och om du älskar henne behöver du inte hata mig, säger Meghan.

FOTO: TT

Annons