BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Man arresterad vid drottning Elizabeths kista – gjorde det förbjudna

17 sep, 2022 
Charles kistan
Vänta i 20 timmar för att se en glimt av drottning Elizabeths kista?
Det var inget en man i England kände för. Han trängde sig nämligen och sprang även fram till kistan – vilket han nu häktats för.
Annons
Drottning Elizabeth II – 70 år på den brittiska tronenBrand logo
Drottning Elizabeth II – 70 år på den brittiska tronen

Drottning Elizabeth har gått bort och hela världen sörjer. Störst är sorgen såklart i England – där britterna förlorat sin älskade drottning.

I dagarna har folket kunnat se en glimt av hennes kista, innan hon begravs på måndag. Kistan har stått på lit de parade i Westminster Hall i London, och upp mot en miljon människor har sedan dess köat för att få ta ett sista farväl.

Annons

Köerna har varit oerhört långa – allt för att ta ett sista farväl

Då drottningens död påverkat britterna något enormt är det många som velat ta ett sista farväl av drottningen och därför köat för att komma fram till kistan i upp mot 20 timmar.

Långa köerna till kistan.

Men en man ville tydligen inte vänta på sin tur. För under fredagskvällen greps en man av polis efter att ha lämnat kön för att sedan gå fram och röra vid kistan, vilket man absolut inte får.

Det är bland annat TMZ som skrivit om händelsen – och de har även publicerat en bild från händelsen.

Händelsen ska ha skett runt 22-tiden under fredagskvällen. Enligt brittiska medier ska mannen ha blivit häktad, då han stört den allmänna ordningen.

FOTO: Christian Charisius/TT/Christian Charisius/CARL DE SOUZA/TT

Annons