LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Madeleine gör det ovanliga – kommer aldrig ske i Sverige med Chris: ”Vantrivas”

29 apr, 2024 
Snart flyttar prinsessan Madeleine till Sverige.
Men innan dess passar hon på att njuta av friheten i USA, det visar nu de nya bilderna...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Det händer mycket i prinsessan Madeleines, 41, liv just nu. Tillsammans med maken Chris O'Neill, 49, och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne har hon bott i USA de senaste fem åren.

Men i somras meddelade hovet att de ska flytta hem till Sverige igen. Flyttlasset blev däremot uppskjutet och har fortfarande inte gått av stapeln och det har spekulerats mycket i varför.

Vissa tror att det beror på husförsäljningen – att de inte får rätt pris och andra hovexperter tror att det beror på Chris.

Så blir prinsessfamiljens liv i Sverige

När exakt som flytten kommer ske går inte att säga än, då hovet varit ganska fåordiga kring den informationen. Men något som är säkert är att det kommer bli en stor skillnad för familjen, för i Sverige kommer de inte kunna leva lika anonymt som de gör nu i USA.

Annons

Hovexperten Herman Lindqvist har tidigare påpekat detta och att Chris O'Neill troligtvis inte är så pepp på uppmärksamheten som de får i Sverige.

– Det beror nog på att han helt enkelt inte vill leva som någon kunglig fånge på slottet. Med den uppmärksamheten och den förpliktelsen. Dessutom tror jag att han skulle vantrivas något enormt i det, för honom, lilla Stockholm. Bara han går 300 meter så är det folk som stirrar på honom och vet vem han är hela tiden, sa han till Hänt och fortsatte:

– Om man inte trivs i den rollen och vill leva så, så är det outhärdligt.

Prinsessan Madeleines nya bilder: ”Vilken frihet”

En stor skillnad kommer till exempel bli att de inte kan gå ut i staden helt anonymt – som de nu har gjort i Florida.

”Söndagar är till för att upptäcka staden du bor i! Njöt verkligen av att gå runt i Wynwood med barnen idag.”, skriver Madeleine och visar upp nya bilder på Instagram.

Annons

Och följarna är lyriska över att hon lagt upp dessa bilder som visar ett liv med mycket frihet.

”Så fina Ni är... och Prinsessan stilsäker som alltid, jättesnygg blus. Hjärtliga hälsningar från Sörfjärden som ligger Hertiginnans vackra Hertigdöme Hälsingland”, skriver en person.

”Väldigt vackert foto, tack för att du delar med dig av den här bilden på Nicolas och hans vackra mamma. Njut av resten av dagen med din älskade familj”, skriver en annan.

”Så fina bilder på er! Nicolas är verkligen en fin kille och pappa upp i dagen! Kram från Värmland”, skriver en tredje.

”Så fantastiskt att ni kan göra detta. Vilken frihet. Här i Sverige kanske det inte skulle vara lika lätt”, hälsar en fjärde.

FOTO: Mikael Fritzon/TT, Instagram

Annons