Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Då avslöjar Meghan Markle och prins Harry namnet på barnet

28 mar, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Då avslöjar Meghan Markle och prins Harry barnets namn.
I april kommer Meghan Markle och prins Harry få sitt första barn. Nu undrar omvärlden vad deras barn kommer att få för namn. Nu vet vi när Meghan och prins Harry kommer att avslöja namnvalet.
Annons

I oktober avslöjade det brittiska hovet att Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, väntar barn och i april blir de föräldrar för första gången. Sedan graviditeten blev känd har det spekulerats vilt kring förlossningen. Bland annat om barnets kön och vad bebisen ska få för namn.

 

Det brittiska folket började tidigt gissa på vilket namn det skulle kunna bli. Att gissa på de kungliga barnens namn har blivit något av en tradition, då namngissningar har gjorts inför alla kungligheters ankomst till världen de senaste decennierna. Denna gång står även mycket pengar på spel i gissningarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt danska Se & Hör ska brittiska den spelsajten Betfair har öppnat upp ett vad, där användarna kan satsa pengar på vad de tror att Meghan och Harrys barn namn kommer få.

Annons

Den brittiska kungafamiljen har en stark tradition att ta namn från sina föräldrar och får ofta tillbaka till de gamla stora kungarna för att namnge deras nya avkommor. Men om vi ska tro på listorna med gissningar på Betfair, så kommer den framtida kungligheten få samma namn som farmor. Om det blir en tjej så tror flest nämligen på Diana

Enligt People gissar många även på namnet Victoria, om det blir en flicka, och AlbertArthur eller Phillip om det blir en pojke.

När får vi veta namnet?

Men när får vi veta vad Meghan och prins Williams barn kommer att heta? Om Meghan och Harry följer den kungliga traditionen så får omvärlden inte veta vad deras dotters eller sons namn förrän den föds. Då kommer barnets namn bli offentliggjort några dagar efter födelsen.

När prins Williams och Kate Middeltons tredje barn föddes fick världen vänta hela fyra dagar efter födseln innan de fick veta vad barnet skulle få heta. Prins William och Kate tillkännagav deras två andra barns namn två dagar efter födseln. Det var dock ganska snabbt för att vara kungahuset, skriver sajten People.

 

 

 

 

FOTO: TT

Annons