LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Kung Carl Gustafs utseendeförvandling – första orden efter resan

28 mar, 2023 
André Färnsveden
Kung Carl Gustaf
Kung Carl Gustaf var nyligen på utlandsresa till Seychellerna.
Nu visar han upp sitt nya utseende på första uppdraget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungens kritik till media: ”Svårt att jobba när man hela tiden förlöjligas”Brand logo
Kungens kritik till media: ”Svårt att jobba när man hela tiden förlöjligas”

I år firar kung Carl XVI Gustaf, 76, 50 år på tronen och har ett fullspäckat schema fram till den stora jubileumsdagen, den 17 september. Men året började kanske inte så som kungen hade hoppats. Han behövde nyligen genomgå en titthålsoperation som stoppade honom från flera uppdrag.

Men nu är ingreppet genomfört och kungen kunde nyligen åka på en resa till Seychellerna tillsammans med drottning Silvia, 79.

Så mycket kostar kungaparets privata resa till Seychellerna

Seychellerna är ett land i Östafrika som består av 115 öar. Vilken av öarna som kungen och drottningen befann sig på är ännu inte känt. Men andra kungligheter har rest dit vid tidigare tillfällen. När prinsessan Madeleine och Chris O'Neill var på Seychellerna bodde dem på North island, som är en av de mer exklusiva öarna.

Annons

Reseexperten Lottie har nämnt två hotell för Svensk damtidning, som skulle kunna vara passande för kungen och drottningen. Det handlar om Sixth senses zli pasyon och Four seasons des roches.

– Det är ju en "One Hotel Island" brukar de kalla det. Det är ett boende som täcker hela ön för maximal säkerhet och privat känsla, säger hon till tidningen.

Kungen Carl Gustafs nya utseende

Nu har kungen återvänt till Sverige efter sin resa till Seychellerna och ser lite annorlunda ut än vad han gjorde innan han åkte. Kungen har nämligen fått en ordentlig solbränna, vilket han visade upp under sitt första uppdrag efter resan.

Annons
Kung Carl Gustaf delar ut LRF Mjölks Guldmedalj till Jan-Åke Carlsson.

Kungen var nämligen i Tavelsjö, i Västerbotten, för att dela ut LRF Mjölks guldmedalj. Priset har funnits sedan 1958 och delas ut till den som levererat mjölk av mycket hög kvalitet i minst 23 år.

Drottningen och jag är mycket glada över att få ta emot er här på slottet i dag, för att få tacka er för era insatser för Sverige. Jag framför mina gratulationer till årets mottagare av guldmedaljen samt till Årets mjölkbonde 2023”, skriver Kungahuset på Instagram.

Annons

Verkar åtminstone ha varit mycket sol på Seychellerna!

FOTO: Ali Lorestani/TT

Annons