Hovet avslöjar namnet på Meghan Markle och Harrys barn

Meghan Markles erkännande om äktenskapet med prins harry
Meghan Markle och prins Harry har lyckats hålla flera detaljer kring sin bebis hemliga, men nu kan det brittiska kungahuset ha avslöjat allt. De har nämligen reserverat sidor i bebisens troliga namn, och avslöjar samtidigt vilket kön det lilla barnet har.
Annons

I höstas meddelade prins Harry, 34, och Meghan Markle, 37, att de ska bli föräldrar. Bebisen är beräknad att födas i slutet av april, med andra ord är det bara dagar kvar tills paret kan titulera sig som föräldrar.

Harry och Meghan har lyckats med konststycket att hemlighålla det mesta kring barnet, men nu kan kungahuset ha trampat fel och det verkar onekligen som att det råkat avslöja både kön och namn.

Namnet på Meghan Markle och Harrys barn

På Buckingham Palace hemsida har alla kungligheter en egen sida där webbadressen innehåller deras namn. Sajten Daily Star har nu uppmärksammat att tre nya sidor reserverats med sprillans nya namn, det finns url:er som innehåller prince-arthur, prince-james och prince-alexander. Med andra ord är det högst troligt att barnet är en pojke, något som Meghan Markle och prins Harry vetat om men lyckats hålla hemligt.

Namnen Arthur, James och Alexander finns samtliga med i spekulationerna sedan innan. Framför allt har Arthur varit ett namn många satsat pengar på. James har varit det näst mest populära namnet, medan Alexander även funnits med i topplistan.

Diana ett favoritnamn

Om det skulle bli en flicka har fansen tippat på att Diana är det mest troliga namnet som Meghan och Harry skulle välja. Prins Harry stod sin mamma nära och har tidigare hyllat henne med att bland annat ge Meghan en ring skapat av en som prinsessan Diana tidigare hade.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…