Kronprinsessan Victorias stora sorg

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har några tuffa månader bakom sig.
Nu stoppas de från att visa sin kärlek till varandra.
Annons

För kronprinsessan Victoria och prins Daniel väntar en av de mest  betydelsefulla dagarna på året runt hörnet. Paret firar nämligen sin 10-åriga bröllopsdag i år. Men det nuvarande coronaviruset har satt käppar i hjulet för ett stort firande. Nu tvingas Victoria och Daniel att tänka om när det kommer till den stora kärlekshyllnigen för varandra.

Annons

Ingen har i dagsläget kunnat undvika att höra om hur Coronaviruset har vänt upp och ner på hela världen. Nästan alla stora firanden och publika sammankomster har uteblivit den senaste tiden. Allt detta för att minska smittspridningen i samhället. Detta drabbar givetvis även kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Annons

De kommer inte kunna uppmärksamma deras speciella dag på samma sätt som tidigare. Men om vi känner kronprinsessparet rätt hade de säkert planerat att fira dagen tillsammans med familjen och de närmsta vännerna. Victoria älskar nämligen att spendera tid med släkt och vänner på deras slott i Haga. Både hon och maken Daniel uppskattar tillställningar över generationsgränser.

Föräldrarna tvingas stanna hemma

Bröllopsdagen hade varit en tillställning då även Ewa och Olle Westling hade lämnat deras hem i Ockelbo för den resa till den kungliga huvudstaden. Hade det varit andra tider hade sjävklart även kungaparet varit på plats.

Annons

Men både kungaparet och paret Westling befinner sig i riskgruppen. Detta eftersom de alla är över 70 år. Därför måste de minska sina sociala kontakter och det är helt uteslutet att de skulle fira bröllopsdagen tillsammans med kronprinssesparet.

Systern Madeleine kommer inte heller

Det är inte bara de äldre i familjen som inte kan fira kronprinsessparet i år. Victorias egen syster Prinsessan Madeleine kan inte heller fira bröllopsdagen med paret. Hon befinner sig för tillfället i karantän med sin familj i Florida. Det innebär att hon inte får resa till Sverige i dagsläget.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…