ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Så är Victoria och prins Daniel som grannar – avslöjandet om lyxhuset

24 sep, 2023 
KRONPRINSESSAN VICTORIA, PRINS DANIEL, Susie Päivärinta
Susie Päivärinta har nyligen fått nya grannar i form av kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar.
Nu kan hon avslöja ett och annat om den kungliga bostaden.
– Ja jag gick förbi deras hus idag, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pek-leken med Lili & SusieBrand logo
Pek-leken med Lili & Susie

För ungefär tre år sedan kom uppgifter om att kronprinsessan Victoria och prins Daniel valt att skaffa sig ett sommarhus. Kronprinsessfamiljen hade då investerat i en tomt på Värmdö i Stockholms inre skärgård, närmare bestämt Fågelbro, där de nu har byggt sitt nya sommarhus.

Tomten köptes redan 2020, men det var inte förrän sommaren 2021 som de fick godkänt bygglov. Det var då en ny huvudbyggnad samt tre kompletterande byggnader som skulle byggas. Huset skulle även ha pool och ett två och ett halvt meter högt plank och en mur. Fastigheten har även en brygga och en sjöbod.

Susie Päivärinta är granne med kronprinsessfamiljen

Sedan dess har mycket hänt och nu har flyttlasset gått för kronprinsessfamiljen. Någon som har kunnat följa bygget på nära håll är artisten Susie Päivärinta, 59, från pop-duon Lili & Susie. Hon bor nämligen själv alldeles intill, vilket betyder att hon är granne med kronprinsessfamiljen.

Annons

När Hänt träffar Susie på 40-årsjubileumet för Kviks butik i Stockholm berättar hon att hon haft en hektisk tid tillsammans med systern och att hon nu äntligen kan varva ner lite.

– Det är därför jag har tid att komma idag, för man missar ju alla roliga events och sådant. Sedan håller vi på och fixar om huset hemma så då tänkte jag "perfekt", säger hon till Hänt.

På tal om huset hemma, ni har ju fått några spektakulära grannar?

– Ja jag gick förbi deras hus idag, de har byggt ett jätte-stängsel nu, som nästan ser ut som en gammal riddarborg.

Så man ser inte dem så ofta?

– Nej men de har så himla fint. De bor på en jättefin sjötomt som man har gått och spanat. Det är nästan som en allé in och sen kommer själva tomten och breder ut sig mot vattnet, säger Susie till Hänt och fortsätter:

– Så den är väldigt bra för det är liksom lite skog och berg innan så automatiskt är den väldigt bra tycker jag, för det blir inte det här att folk står och glor in, så den är perfekt för dem.

Annons

Avslöjandet om prins Daniel: ”Han är ett jättefan”

Susie fortsätter berätta att de nya grannarna är mer än välkomna men personligen har hon inte hunnit hälsa dem välkomna än. Det har istället hennes partner Stefan ”Myran” Gustavsson gjort. Stefan är före detta hockeyproffs och som bekant så är ju prins Daniel ett stort fan av sporten.

Har du välkomnat dina nya grannar?

– Inte jag, men min man Stefan och Leon träffade dem förr-förra helgen och visade dem runt på Fågelbro. Leon (Susies son) visade gymmet och de var och käkade på krogen där, så det var väldigt trevligt, säger Susie och fortsätter:

– Prins Daniel är ett jättefan till Stefan "Myran", min gubbe, han är ju hockey-fan. Och när vi spelade på en stor fest förra året så var Victoria där och hon gjorde våran Okey Okey!-dans helt perfekt.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar verkar med andra ord ha fått ett riktigt fint bemötande av sina nya grannar.

– Nej men de är jättevälkomna och de verkar väldigt trevliga hela familjen, säger Susie till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons