ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Kronprinsessan Victorias nya lyxhus på Värmdö – granne med artisten

19 aug, 2023 
Kronprinsessfamiljen
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har byggt ett lyxhus på Värmdö.
Nu verkar de flyttat in och i en intervju med Hänt avslöjar deras nya granne Susie Päivärinta detaljerna om bostaden.
– De får nog jättefint där, de bor kanske en 10 minuter från oss, på en jättefin sjötomt, det är verkligen jättefint där de bor, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pek-leken med Lili & SusieBrand logo
Pek-leken med Lili & Susie

Den svenska kungafamiljen tillbringar ofta somrarna på Öland men härom året kom uppgifter om att kronprinsessan Victoria och hennes familj valt att skaffa sig ett sommarhus som ligger något närmare sitt hem. Kronprinsessfamiljen hade då investerat i en tomt på Värmdö i Stockholms inre skärgård där de planerar att bygga ett nytt sommarhus.

Tomten köptes redan 2020, men det var inte förrän förra sommaren 2021 som de fick godkänt bygglov. Det var då en ny huvudbyggnad samt tre kompletterande byggnader som skulle byggas. Huset skulle även ha pool och ett två och ett halvt meter högt plank och en mur. Fastigheten har även en brygga och en sjöbod.

– De har för avsikt att bygga ett privat fritidsboende där ute. Bygglovet är godkänt och har vunnit laga kraft. Eftersom det är en fastighet som ägs gemensamt av kronprinsessparet så har många säkerhetsaspekter vägts in, sa då hovets informationschef Margareta Thorgren till Nacka Värmdö Posten.

Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniels nya liv i lyxvillan på Värmdö

Men hur har det då gått för kronprinsessfamiljen med deras nya lyxhus? Jo, nu verkar det som att familjen fått börja njuta av huset ute på Värmdö. Någon som har kunnat följa bygget är artisten Susie Päivärinta, 59, från Lili & Susie. Hon bor nämligen själv alldeles intill.

Lili och Susie
Susie från Lili & Susie har också hus på Värmdö. Foto: TT

I en intervju med Hänt berättar nu Susie om sin sons möte med kungligheterna i deras nya område.

– Det var lite roligt för min son jobbar just nu på Fågelbro-krogen och förra helgen eller förrförra så kom prins Daniel och hela familjen. Daniel är fan till min kille från när han spelade hockey, Stefan Gustavsson. Så då hade de lite roligt snack och sedan fick Leon visa runt lite. För Leon min son han tränar och är väldigt duktig på golf och så, så han visade familjen runt lite på området. Det var jättekul, säger Susie till Hänt.

Annons

Hon fortsätter:

– Victoria är så söt också. Vi spelade förra året på en stor fest där hon var, när underbara Mikael Storåkers fyllde år. Han är ett troget fan och hon var så söt för hon var så fokuserad när vi skulle göra dansen till Okej okej. Vi gör en dans med publiken och hon var så fantastisk för hon satte dansen direkt. Så det är kul och de får nog jättefint där, de bor kanske en 10 minuter från oss, på en jättefin sjötomt, det är verkligen jättefint där de bor.

Då verkar de ha flyttat in nu?

– Ja jag tror det, för de var iallafall där och käkade och hängde med hela familjen. Så det har de nog gjort.

Susie Päivärinta om att bli granne med kronprinsessfamiljen

Susie ser bara positivt på att kronprinsessfamiljen valt att bosätta sig på Värmdö.

– Jag har alltid tyckt om de två, jag tycker de är så fina. De känns så äkta och genuina. Han är ju väldigt idrottsintresserad så det blir nog ett jättebra ställe för dem eftersom det är mycket golf, tennis, padel, folk är ute och går mycket. Hela Fågelbro-stallet också, det är mycket hästar. Det blir nog ett bra ställe för dem, säger hon.

FOTO: TT

Annons