TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Hovexperterna varnar Meghan efter avslöjandet om Harry

07 sep, 2017 
Malin Ljung
Meghan Markle berättade om sin kärlek med prins Harry. Det skulle hon inte ha gjort enligt hovexperterna. Nu varnar de henne för konsekvenserna.
Annons

“Suits”-stjärnan Meghan Markle, 36, har hittills mötts av tusentals lovord efter sin omslagsintervju med Vanity Fair, där hon bröt tystnaden om sin relation med prins Harry, 33.

– Vi är ett par. Vi är kära. Jag är säker på att det kommer en tid då vi måste presentera oss och ha historier att berätta, men jag hoppas att folk förstår att det här är vår tid. Det här är för oss. Det är en del av vad som gör det så speciellt, att det bara är bort. Men vi är lyckliga. Personligen så älskar jag bra kärlekshistorier, berättar hon.

För gemene man var intervjun väldigt harmlös och ovanstående svar var bland det mer ingående hon berättade om sin kärleksrelation. Trots det rasar nu hovexperter och är övertygade om att Meghans svar kommer få konsekvenser.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ju mindre publicitet desto bättre. Det här kan få konsekvenser, säger kungliga författaren Penny Junior till The Sun.

Annons

Chefredaktören för brittiska Majesty Magazine, Ingrid Seward, är inne på samma bana efter att ha läst intervjun.

– För henne var det förmodligen en helt normal grej. Men det kan inte ha mottagits lika väl av hovet. Det finns säkert någon som tror att Meghan är bra för monarkin, men jag tror hon måste lära sig att inte prata så mycket, säger Seward.

FOTO: Ibl

Annons