Meghan om kärlekssagan: Så träffades jag och Harry

Meghan om kärlekssagan: Så träffades jag och Harry

För ungefär ett år sedan startade en modern kärlekssaga. Den mellan den brittiske prinsen Harry, 33, och “Suits”-skådespelerskan Meghan Markle, 36.

De fick ha sin relation för sig själva i ett halvår, sen visste hela världen om att de hade känslor för varandra och det gick till och med så långt att prinsen i ett unikt pressmeddelande vädjade om att media skulle lämna hans flickvän ifred.

Sedan dess har de varit relativt tysta om sin relation, även om de synts tillsammans och Meghan till och med har fått vara med på kungliga tillställningar.

Nu pryder 36-åringen omslaget på Vanity Fair och bryter tystnaden om sin relation till Harry, och varför de hittills hållit den för sig själva.

I mars fångades paret på bild för första gången då de var på bröllop tillsammans.

– Vi är ett par. Vi är kära. Jag är säker på att det kommer en tid då vi måste presentera oss och ha historier att berätta, men jag hoppas att folk förstår att det här är vår tid. Det här är för oss. Det är en del av vad som gör det så speciellt, att det bara är bort. Men vi är lyckliga. Personligen så älskar jag bra kärlekshistorier, berättar hon i omslagsintervjun.

Samtidigt så avslöjar Meghan Markle att de träffades via gemensamma vänner i London i juli förra sommaren. Sedan dess har det skrivits tusentals artiklar om paret, och från att ha levt ett relativt anonymt och vanligt liv är till och med hennes två hundar punktmarkerade av fans på sociala medier.

– Det har varit utmanande och det kommer i vågor, vissa dagar är det tuffare än andra. Det var överraskande hur saker förändrades. Men jag har fortfarande ett bra stöd runt omkring mig, och så klart min pojkvän vid min sida, säger hon.

Även om de inte vill prata om relationen så har de svårt att dölja sina känslor för varandra.

Meghan berättar att relationen inte förändrat henne nämnvärt, bortsett från att hon nu för tiden är kär och lycklig.

– Jag kan avslöja att i slutet av dagen så tycker jag att det är simpelt. Vi är två personer som är riktigt lyckliga tillsammans och vi är kära. Vi dejtade väldigt diskret i sex månader innan det kom ut i media, och jag jobbade under hela den perioden och det enda som förändrades var folks uppfattning. Ingenting med mig ändrades. Jag är fortfarande samma person som alltid och jag har aldrig definierat mig själv med min relation, säger Meghan.

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN