TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Hovets svar efter orden om prinsessan Madeleine och Chris

12 jan, 2021 
Prinsessan Madeleine.
Efter uppgifterna om att prinsessan Madeleine och Chris O’Neill renoverat sin våning i Stocholm började rykten florera om att paret var på väg att flytta hem till Sverige.
Nu väljer hovet att svara på spekulationerna.
Annons
Allt om prinsessan MadeleineBrand logo
Allt om prinsessan Madeleine

I början av december gick Expressen ut med uppgifter att prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill i all tysthet låtit renovera och bygga ut sin privata våning i Kungliga Hovstallet som ligger bakom Dramaten i Stockholm. Paret ska då ha byggt om sin femrummare till en sjurummare.

Detta gjorde att många började spekulera i att prinsessan Madeleines dagar i Florida snart är ett minne blott och att hon skulle ha siktet inställt på Sverige och att återvända hem igen, detta enligt Svensk dam.

Hovets svar – efter alla rykten

Nu väljer hovets informationschef Margareta Thorgren att svara på de rykten som har florerat runt att prinsessan Madeleine och hennes familj planerar att flytta hem till Sverige och att det skulle vara därför det Kungliga Hovstallet utökats med flera rum.

– Prinsessan Madeleine bor fortsatt i USA, säger Margareta Thorgren till Svensk dam och väljer också att varken bekräfta eller dementera uppgifterna ytterligare utan konstaterar att familjen i detta nu bor i Miami, Florida.

Annons

Margareta Thorgren har också tidigare hänvisat till att utbyggnaden av prinsessan Madeleines och Chris O’Neills våning gjordes på grund ”av logistik- och säkerhetsaspekter”.

Prinsessans Madeleines återkomst till Sverige hotad

Det har också påståtts att det finns en plan att prinsessan Madeleine ska ta över några prinsessan Sofias uppdrag efter den nya bebisens ankomst i mars. Något Margareta Thorgren tillbakavisar.

– Prinsessan Madeleine arbetar med sina egna uppdrag, främst med Childhood.

Om prinsessan Madeleine kommer att kunna resa hem till Sverige i vår och sommar är enligt Margareta Thorgren fortfarande oklart.

– Det är alldeles för tidigt att säga. Hon hoppas att kunna komma till Sverige så snart det är möjligt, säger Margareta Thorgren till tidningen.

FOTO: Christine Olsson/TT/Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

Annons