Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Hovets nya glädjebesked om prinsessan Madeleine och Chris

29 maj, 2018 
AvLotta Gray
Både Chris O'Neill och prinsessan Madeleine kommer att närvara under nationaldagsfirandet på Skansen 2018.
Nationaldagsfirandet den 6 juni firas av hela kungafamiljen. För andra året i rad meddelar Hovet att prinsessan Madeleine får sällskap av maken Chris O´Neill under kortegen och mottagningen på Skansen. Något som inte är en självklarhet.
Annons

Onsdagen den 6 juni firas Sveriges nationaldag kungligt både i Stockholm samt i Strömsholm, Västmanland. Redan klockan 10 öppnar kungaparet Stockholms slotts västra portar från den yttre borggården då allmänheten kan komma.

Senare under dagen kan man se prins Carl Philip, 39, närvara vid högvaktsavlösningen på Stockholms slott, men kronprinsessparets firande inleds med ett besök på Strömsholms slott och Strömsholmdagarnas 100-års jubileum som arrangeras av ridskolan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under dagen har mammalediga prinsessan Madeleine, 35, och maken Chris O’Neill, 43, inga officiella uppdrag.

Nu avslöjar däremot Hovet att prinsessparet kommer att närvara under kortegen från Stockholms slott till Skansen och under mottagningen på Skansen. Något Madeleine har fått göra själv många av åren. Förra året var dock Chris O’Neill med, men dessförinnan hade han inte deltagit på tre år, på grund av sitt jobb.

Annons

– De kommer att närvara på kvällen vid kungens mottagning på Skansen. Det är lite olika år till år, säger Hovet i ett uttalande till Hänt.

Just nu tillbringar den lilla familjen tid hemma i Sverige och är i gott sällskap av prinsessan Leonoresprins Nicolas och prinsessan Adriennes kusiner prinsessan Estelle, och lillprinsarna Oscar, Alexander och Gabriel. Perioderna då prinsessan Madeleine stannar i Sverige med barnen blir längre och längre för varje gång och det spekuleras ofta i om hon snart kommer att slå sig ner här för gott, istället för i London där de nu bor.

FOTO: IBL

Annons