Sanningen om prinsessan Madeleines hemliga lyxresa med familjen

Sedan prinsessan Madeleine och Chris O'Neill fick sin lilla prinsessan Adrienne för två månader sedan har vi knappt sett röken av prinsessfamiljen. Nu avslöjas anledningen – de befinner sig i Florida.

Redan under kungens födelsedag kunde hovet berätta för Hänt att prinsessan Madeleine, 35, med familj inte befann sig i Sverige och därför inte kunde närvara vid födelsedagsfirandet.

Nu avslöjar en källa till Hänt att familjen då hade rest till Florida för att ta det lugnt i sitt lyxiga semesterhus, vilket de också gjorde för fyra år sedan när prinsessan Leonore var nyfödd.

Lyxhuset, som Chris O’Neill köpte 2008, har fem sovrum, två barnrum och fem badrum. Det är inrett med mörka golv i ädelträ, marmorbadrum och designkök. Huset har även garage och en trädgård med en stor pool, där familjen kan svalka sig och njuta av sina lediga dagar.

Huset köptes för 17,6 miljoner kronor och har sedan dess renoverats för en okänd summa pengar. Chris O’Neill har försökt att sälja huset flera gånger, men har ännu inte lyckats. I november 2015 låg det ute för 44,5 miljoner kronor.

Fram tills prinsessfamiljen får tag i rätt köpare passar de på att utnyttja sitt semesterhus, som har havet precis intill. Den nyblivna trebarnsfamiljen vilar nu upp sig inför den 8 juni då prinsessan Adrienne ska döpas i Drottningholms slottskyrka.

Hovets informationschef bekräftar också för Svensk Damtidning att familjen kommer tillbaka till Sverige i slutet av maj och att de troligtvis kommer att synas under firandet av Sveriges nationaldag den 6 juni.

Prinsessan Adrienne får alla att häpna.

Prinsessan Madeleine håller om dottern Adrienne.

Madeleine visar upp många privata bilder på sin Instagram.

Bläddra vidare i galleriet för att se bilderna på Madeleine efter förlossningen. 

Madeleine, med mobil i ena handen och barnvagn i andra, är på väg ut på Djurgården. 

Den 8 juni blir det dop i Slottskyrkan för den lilla prinsessan. 

Så härligt med vårsol! Onsdagen bjöd på härligt väder.

Madeleine och väninnan möts i en stor kram.

Det var den 9 mars som Madeleine födde dottern Adrienne på Danderyds sjukhus. 

Djurgården ligger ett stenkast från Madeleienes och Chris vackra våning vid hovstallet. 

HETAST PÅ HÄNT TV: EMMA HELLSTRÖM om relationen med AYTO-PONTUS BODIN

LÄS OCKSÅ: Hovet avslöjar: Därför var inte prinsessan Madeleine med och firade kungens födelsedag

LÄS OCKSÅ: Hovet avslöjar – nya detaljerna om prinsessan Adriennes dop

Foto: IBL

SENASTE NYTT!