ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Hovets markering mot Chris O'Neill – avslöjandet på hans födelsedag

28 jun, 2023 
Chris O'neill
Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill stoppar sin flytt till Sverige.
En nyhet som hovet avslöjade på Chris födelsedag – en dag som dessutom valde att inte uppmärksammas av kunglighterna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Melins relation till kungafamiljen: ”Drömmänniskor”Brand logo
Martin Melins relation till kungafamiljen: ”Drömmänniskor”

Under tisdagen var det dags för födelsedagsfirande inom kungafamiljen. Det va nämligen prinsessan Madeleines make Chris födelsedag. Han fyllde då 49 år, något som däremot inte uppmärksammats av varken hovet, prinsessan Madeleine eller någon av de andra medlemmarna i kungafamiljen.

Prinsessan Madeleines tystnad gällande maken Chris O'Neills födelsedag

Prinsessan som vanligtvis brukar dela med sig av grattis-inlägg på Instagram då barnen fyller år har denna gång hållit sig helt tyst. Varken något inlägg eller story-uppdatering har synts till på sociala medier.

Men även om gratulationerna lyste med sin frånvaro handlade stora delar av mediernas nyhetsbevakning om prinsessan och hennes familj igår. Det framkom nämligen att prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och deras tre barn bestämt sig för att pausa sin flytt till Sverige.

Hovets markering – bekräftade chockerande nyheten på Chris stora dag

I våras kom nyheten om att prinsessfamiljen skulle lämna sitt liv i USA och bege sig hemåt för att framöver bosätta sig i Sverige. Flytten skulle gå i augusti, perfekt timing inför barnens skolstart. Kort efter avslöjandet låg familjens enorma lyxvilla ute till försäljning. Men under tisdagen, på Chris O'Neills födelsedag kom det oväntade beskedet – familjen stannar i USA. Det bekräftade då hovet.

Annons

– Planen är att familjen ska flytta till Sverige. Den kommer att skjutas fram till 2024, enligt den information som jag har, sa hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen vid avslöjandet.

Hon fortsatte:

– Anledningen är varken ett migrationsärende, husförsäljningen, eller någonting sådant. Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort.

Vad exakt det innebär med att prinsessfamiljen har haft för lite tid är svårt att säga. Om flytten faktiskt går av stapeln återstår helt enkelt att se. Något som är säkert är iallafall att Chris firades under sin dag, det bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren nu i ett meddelande till Hänt.

”Privat tillsammans med familjen”.

FOTO: TT

Annons