ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Hovets första ord om Chris O'Neills nya liv i Sverige: ”Fortsätta”

10 mar, 2023 
Madde och Chris
Prinsessan Madeleine tar med sig familjen hem till Sverige.
Men hur blir egentligen Chris liv på andra sidan jorden?
Här är hovets första ord!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Under tisdagen kom den glädjande nyheten att prinsessan Madeleine lämnar USA och nu flyttar hem till Sverige. Nyheten offentliggjordes på hovets hemsida där det skrevs att hela prinsessfamiljen flyttar hem i augusti och att barnen kommer att börja på svensk skola samt förskola.

Prinsessan har i nuläget själv inte kommenterat beslutet eller vad det grundar sig i. Att hennes liv kommer bli något annorlunda jämfört med hur det ser ut idag råder inga tvivel kring. Kanske kommer hon att ta sig an fler kungliga uppdrag men främst kommer hon att kunna umgås allt mer med sin familj.

Så bli Chris O´Neills liv efter flytten till Sverige – hovets första ord

Ett liv i Sverige är däremot inte lika främmande för Madeleine som för maken Chris O’Neill. För honom blir det något annorlunda att bo på andra sidan jorden efter åren i USA. Men hur kommer då Chris liv att se ut efter att familjen bosatt sig i Sverige? Här Hänt når hovet bekräftar de att prinsessans make inte kommer att bli en del av kungahuset även om familjen flyttar till landet.

Annons

”Herr Christopher O’Neill privata yrkesliv är inte något vi kommenterar. I samband med bröllopet mellan Prinsessa Madeleine och Herr Christopher O’Neill meddelade Kungl. Hovstaterna att Herr O’Neill avser fortsätta sin affärsverksamhet. Med anledning av detta anhöll Herr Christopher O’Neill om att få förbli enskild medborgare och ej medlem av Kungl. Huset”, skriver hovet i ett meddelande till Hänt.

Alltså kommer vi inte att få se Chris ta sig an några kungliga uppdrag, däremot kanske vi får se honom på allt fler kungliga tillställningar vid prinsessan Madeleines sida.

Prinsessfamiljen säljer lyxvillan – bilderna innefrån

Hur exakt Chris ska sköta sitt arbete från Sverige återstår att se, men kanske kommer han att få pendla allt mer mellan sitt nya hemland och sitt gamla.

Innan familjen flyttar hem ska deras lyxvilla i Florida säljas, därav ligger den nu ute till försäljning. När prinsessan Madeleine och Chris O'neill köpte sitt hus värderades det till cirka 30 miljoner svenska kronor. Nu står det klart att huset ökat i värde markant. I mäklarannonsen ligger huset nämligen ute för närmare 80 miljoner svenska kronor, vilket är nästintill en tredubbling av värdet 2020. Se bilderna från lyxvillan här!

FOTO: TT

Annons