ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Avslöjat: Prins Daniels systerdotter Hedvig Blom har gift sig

22 okt, 2022 
prins Daniel, kronprinsessan, Westling
Det råder bröllopslycka i familjen Westling!
Prins Daniels systerdotter har nu gift sig med hockeyproffset.
Annons
Här anländer kungafamiljen till Polar Music PrizeBrand logo
Här anländer kungafamiljen till Polar Music Prize

Daniel Westling levde ett vanligt liv helt utanför rampljuset innan han träffade kronprinsessan Victoria. Idag är han välkänd av såväl hela Sverige som internationellt. Men familjen bakom prinsen har varit desto skyggare...

Men nu nås vi av den glädjande nyheten att det råder bröllopslycka i familjen Westling, enligt Svensk Dam då de registrerats som makar i offentligt register.

Annons

Daniels systerdotter Hedvig Blom har gift sig

Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling bor kvar i prinsens barndomshem i Ockelbo där prinsen kommer ifrån. De närvarade givetvis vid kronprinsessparets bröllop år 2010 och har dykt upp i flera andra kungliga sammanhang.

Något som däremot inte har uppmärksammat lika mycket är att Daniel har en storasyster med namnet Anna Westling!

Anna i sin tur har en dotter med namn Hedvig Blom och det är just Hedvig som har gift sig med sin pojkvän tillika hockeyproffset Victor Söderström.

Victor spelar i NHL och till vardags bor de nyblivna makarna i USA. Däremot har det inte skymtats om någon vigsel i sociala medier.

Victor och Hedvig i slutet av 2021.

Hedvig var brudnäbb under kronprinsessan och Daniels bröllop

För den riktigt uppmärksamme kanske du minns att Hedvig dessutom var brudnäbb när prins Daniel och kronprinsessan Victoria gifte sig.

prins daniel och kronprinsessans bröllop
Kronprinsessan Victoria och kronprins Daniel poserar med sina näbbar efter vigseln i Storkyrkan i Stockholm på lördagen. Hedvig Blom syns här bredvid prins Daniel.
Annons
Hedvig Blom och Vera Blom när kronprinsessan Victoria hade 40-års firande. Bild från 2017.
Hedvig Blom och Vera Blom när kronprinsessan Victoria hade 40-års firande. Bild från 2017.

FOTO: Lars Halvarsson / Fredrik Sandberg/TT

Annons