Så lever Greg Gumucio idag efter romansryktet med prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia levde ett helt annat liv innan hon träffade prins Carl Philip. Bland annat bodde hon i USA innan hon träffade sin drömprins. Där lärde hon känna Greg Gumucio och det ryktades om att de inledde en romans.
Men hur lever han idag?
Prins Carl Philip och prinsessan Sofias kärlekssaga
Slå på ljud

Prinsessan Sofia tog alla med storm när hon blev tillsammans med prins Carl Philip. År 2010 omskrevs hon för första gången som flickvän till prinsen och redan då kände många igen henne, då hon hade medverkat i Paradise hotel.

Men innan Sofia blev förälskad i sin Carl Philip hade hon ett helt annat liv. Hon var bland annat bosatt i USA och bloggade, och under sin tid i staterna lärde hon dessutom känna Greg Gumucio. Det ryktades om att det var en romans mellan dem, men hur lever han idag?

Prinsessan Sofias tid i USA – livet innan kungligheterna

Att gå och bli prinsessa kanske är mångas dröm, men att bo i New York är nog minst lika populärt. Sofia lyckades pricka in båda två!

Hon bodde nämligen i staden som aldrig sover tillsammans med väninnan Camilla Sundman. Camilla medverkade även hon i Paradise hotel och efter deras tv-debut så packade de väskorna och åkte till New York.

Även om det var vilda festkvällar och champagne i överflöd så studerade Sofia samtidigt. Hon pluggade redovisning och affärsutveckling samt utbildade sig till yogalärare.

Och det var just intresset för yoga som gjorde att hon och Greg Gumucio kom varandra nära. Prinsessan Sofia började nämligen jobba för Greg Gumucio och blev ansvarig för hans yogastudio belägen i New York med namn Yoga to the people.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Prinsessan Sofias ex-pojkvän Greg Gumucio – så lever han idag

Enligt Svensk Dam så ska Sofia vid ett hembesök till Älvdalen 2009 då sagt att hon arbetade på sin pojkväns studio.

Sofia avslöjade även att hon var bonusmamma och att hennes familj där bestod av ”sambon och dennes fyraårige son”, skriver Svensk Dam. Men hur lever Greg Gumucio idag egentligen?

Hans studio är fortfarande verksam än idag. Och vad det går att läsa från amerikanska medier så är Greg Gumucio fortfarande verksam som entreprenör.

I en artikel av The Cut rapporteras det att Gregs filosofi var att människor skulle komma till studion för yogan och inte för läraren. Detta hade han lärt sig av yogagurun Bikram Choudhury.

Däremot har Greg Gumucio hamnat i blåsväder. Enligt The Cuts granskning visar det sig att Yoga to the People beskrivits som en sekt och att flera elever och anställda ska ha känt sig obekväma och tvingade till saker.

Det verkar dessutom som Greg och Sofia fortsatte hålla en god kontakt efter åren i USA. På prinsessan Sofias och prins Carl Philips bröllop år 2015 var nämligen Greg Gumucio och frun Heaven Soliman inbjudna och på plats.

Här finns en bild på Greg.

LÄS OCKSÅ: Familjens stöd under prins Carl Philips medverkan i Porsche Carrera cup

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Sofias lycka – blir moster för första gången

FOTO: TT / Johan Jeppsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN