Chris O'Neills syster bryter tystnaden – så är han privat

Chris O'Neill är väldigt hemlig med sitt privatliv och håller sig gärna så långt ifrån rampljuset som möjligt.
Men nu bryter Chris syster tystnaden om sin bror och avslöjar hur han faktiskt är privat.
Slå på ljud

Chris O'Neill är sedan 8 juni 2013 gift med prinsessan Madeleine och tillsammans har paret döttrarna prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne samt sonen prins Nicolas.

Men trots att han är gift med en prinsessa så tycker han inte om att stå i rampljuset och det är därför inte ofta han avslöjar något om sitt privatliv.

Men när Expressen gjorde en djupdykning i Chris liv fick man faktiskt en liten inblick i hur han är genom att prata med både hans ena syster och en vän som han studerat med tidigare, något som även SvenskDam har rapporterat om.

Så lever prinsessan Madeleines ex-pojkvän Jonas idag

Chris O'Neills studiekamrats avslöjande

Chris O'Neill föddes i London i England där han växte upp med sina föräldrar Eva Maria och Paul O'Neill. Han har både amerikanskt och brittiskt medborgarskap och har fem halvsystrar — Tatjana, Natascha, Stefanie, Annalisa och Karen.

Chris har studerat vid Boston University och har även vidareutbildat sig vid Columbia Business School i New York. Sedan dess har han arbetat inom finansbranschen.

Henry Lewis Waller studerade med Chris på Colombia Business School och han har bara goda minnen från deras tid tillsammans.

– Chris är en väldigt smart, trevlig och utåtriktad kille. Det är inte varje dag någon man känner går och gifter sig med en kunglighet men han är definitivt en utmärkt kandidat för äktenskap, har han tidigare sagt i en intervju.

Chris O'Neills syster avslöjar sanningen om sin bror

Även en vän till familjen har uttalat sig om Chris och pratade också han väldigt positivt om honom.

– Chris var en väldigt försiktig pojke. Jag skulle säga att han inte var någon bråkstake på något sätt utan mycket snäll, mycket väluppfostrad och oerhört välartad. Det märktes att hans mor var väldigt bra på att uppfostra sina barn, berättade familjevännen.

Även Chris syster Annalisa O'Neill har uttalat sig. Hon hade läst en intervju på hovets hemsida där Madeleine hade beskrivit varför hon fallit för honom, och blev glad över det hon såg.

– Jag tänkte att allt hon sa stämde så väl med vem han är. Hon sa att han hade humor och att hon mådde bra med honom. Så vill ni veta hur han är - lyssna på Madeleine, sa Annalisa om artikeln.

LÄS OCKSÅ: Prins Carl Philips ex-flickvän Emma Pernald – så lever hon idag

LÄS OCKSÅ: Därför tog det slut mellan prins Daniel och ex-flickvännen Maria Ekman

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!