Första bilden på prinsessan Sofias gravidmage – så har hon dolt den innan

Nu visar prinsessan Sofia upp sin mage för första gången.
Men hur har hon dolt den innan? Hänt reder ut!

Det var under sommaren 2015 som prins Carl Philip och Sofia blev äkta makar och som deras kärlekssaga började inför hela svenska folket.

Idag lever de ett familjeliv med sina söner prins Alexander och prins Gabriel, på Villa Solbacken.

Prinsparet delar ibland med sig av sin vardag på sitt gemensamma Instagram-konto och i fredags kom en stor nyhet – hovet avslöjade att prinsparet ska bli föräldrar ännu en gång, vilket kommer att bli deras tredje barn.

”Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har den stora glädjen att meddela att de väntar sitt tredje barn”, skriver kungahuset.

Prinsparet berättade även glatt på sin egen Instagram om beskedet.

LÄS MER: Här är några utav Hollywoods mest otrevligaste kändisar

”Vi är glada och förväntansfulla och ser fram emot att välkomna vårt tredje barn, ett syskon till prins Alexander och prins Gabriel. En ny liten medlem till vår familj”, sa prins Carl Philip och prinsessan Sofia på Instagram.

Hovets informationschef Margaretha Thorngren sa till Hänt att paret inte kommer att ta reda på vad bebisen har för kön, utan låta det bli en överraskning. Hon meddelade även att alla mår bra och att alla i familjen nu är friska från coronaviruset.

– Prinsparet mår bra. Prinsessan beräknar att föda i månadsskiftet mars/april. Covid-19 har inte påverkat graviditeten.

Så dolde prinsessan sin mage

Men hur har prinsessan lyckats dölja sin graviditet så länge?

Bland de senaste pressbilderna på prinsessan Sofia är när hon och prinsen var på besök i Värmland i oktober. Då klädde hon sig i kjol och en stor, svart tjocktröja under en rak kappa.

När hon sen fotograferades utan kappan valde hon att hålla händerna framför magen, något Svensk Damtidning skrivit om innan.

I och med årets pandemi har de officiella uppdragen varit färre, vilket kanske underlättat för hemligheten. När prinsessan väl varit med på pressbilder på exempelvis Instagram har hon valt att visa upp sig på mer beskurna bilder, eller sittande bakom skrivbord.

Den sista pressbilden på prinsessan innan graviditeten är även den beskuren ovanför magen, och prinsessan höll armarna i kors.

Första bilden på gravidmagen

Men nu behöver ju inte prinsessan hålla det hela hemligt längre – vilket syns på familjens julbild! Nu kan man skymta prinsessan Sofias mage. Så underbart!

”Glad tredje advent och Glad Lucia från oss! Vi vill också uttrycka vårt varmaste tack för alla fina gratulationer till vår växande familj”, skriver de till bilden.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT/INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Därför håller norska kungahuset prins Sverre Magnus i bakgrunden

LÄS OCKSÅ: Prins Daniels stora utseendeförändring – efter oron

SENASTE NYTT!