Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Folket jublar efter prinsparets nya familjebild: ”Vuxit upp”

01 jul, 2019 
AvSarah Mansouri
Nya sommarbilden på prinsparet
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia hyllas för den nya familjebilden tillsammans med prins Gabriel och prins Alexander.
Annons
Prinsessan Madeleines fina gest mot SofiaBrand logo
Prinsessan Madeleines fina gest mot Sofia

Den 13 juni var det exakt fyra år sedan som prins Carl Philip, 40, och prinsessan Sofia, 34, gifte sig i Slottskyrkan i Stockholm. Året efter den stora dagen kom prinsparets första son prins Alexander till världen. I slutet av augusti 2017 fick han en lillebror som fick namnet prins Gabriel.

Samma år som yngsta sonen kom till världen skapade prinsparet sitt Instagram-konto. Där publiceras regelbundet bilder på hela familjen i olika sorters sammanhang.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När det var fars dag i november förra året, kunde följarna exempelvis få en inblick i hur kungligheterna firade dagen.

Prinsessan Sofia tog då tillfället i akt att hylla sina barns pappa.

”Grattis på Fars dag” skrev hon till en bild där prins Carl Philip står med sönerna prins Alexander och prins Gabriel och blickar ut över en gärsgård, troligtvis på Skansen i Stockholm, bara ett stenkast ifrån prinsparets hem på Djurgården.

Annons

Följarnas ord efter bilden på prinsparet

Nu under sommartider passar prinsparet och barnen på att njuta av semestern söderut. Prins Carl Philip är den av kungabarnen som oftast befinner sig i huset på rivieran om somrarna – varje sommar åker prinsen och prinsessan Sofia ner till rivieran för dagar av värme och semester.

Lagom till midsommarafton i år kunde Svensk Dam avslöja att prinsparet befann sig i kungafamiljens sommarparadis Villa Mirage i Sainte-Maxime på franska rivieran.

De två sönerna var också med på plats är– med andra ord är hela den lilla familjen samlad. Årets midsommarfirande blev i år i Frankrike för familjen.

Nyligen publicerades en somrig bild på prinsparets Instagram, där hela familjen hälsar en glad sommar:

”Vi vill önska er en riktigt fin sommar!”

På bilden syns pappa Carl Philip, mamma Sofia och de två sönerna glatt titta in i kameran. Föräldrarna har respektive barn i sin famn. Kommentarsfältet är fullproppat med fina ord till den kungliga familjen – och många reagerar på hur de små prinsarna vuxit upp snabbt:

”Wow. Vilket vackert foto! Vilken underbar familj!”

”Alexander och Gabriel har vuxit upp. Vilken otroligt fin familj. Jag önskar er en vacker och glad sommar.”

”Så fin bild på en älskad familj.”

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Instagram

Annons