Artikeln innehåller reklamlänkar

Nya bilder på prins Oscar och prinsessan Estelle: ”Lik sin mor”

Estelle och Oscar tar sommarlov

Prinsessan Estelle och prins Oscar har precis inlett sommarlovet tillsammans med sina föräldrar kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Nu släpper hovet 3 nya bilder på syskonduon – och flera följare reagerar på att Estelle blir allt mer lik sin mamma.

Sjuåriga prinsessan Estelle började skolan i höstas. Bilder från tillfället visar en förväntansfull lillsessa tillsammans med sina föräldrar kronprinsessan Victoria, 41, och prins Daniel, 45, på skolgården till Campus Manilla på Djurgården i Stockholm.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Nu har Estelle gått hela två terminer på skolan och i tisdags var det dags får skolavslutning. Enligt tidningen Svensk dam höll de till i grönskan på Djurgården, där det sjöngs och spelades vacker musik. Pappa prins Daniel var på plats – men någon som inte var med var mamma Victoria som lyste med sin frånvaro.

Tidigare i veckan avslöjades anledningen till att kronprinsessan missade dotterns första skolavslutning.

– Kronprinsessan kunde inte närvara med anledning av arbete, meddelade hovets informationschef Margareta Thorgren.

Kronprinsessans planer för sommarlovet

I samband med att sommarlovet drar igång har kungahuset nu lagt upp nya bilder på prinsessan Estelle och hennes lillebror prins Oscar, 3, i ett inlägg på Instagram.

”Sommarlov!”, lyder bildtexten.

Fotona föreställer de två barnen på Haga slott, där familjen bor sedan 2010, och den första bilden visar prinsessan när hon blåser bort fröna från en maskros. Nästa bild är på prins Oscar och den tredje på syskonduon tillsammans. Det är tydligt att följarna gillar bilderna och kommentarsfältet fylls nu med somriga hälsningar från fansen.

”Vilka härliga barn”, skriver en person i en kommentar.

”Estelle ser ut som en mini-Victoria på den tredje bilden”, anser en person, varpå en annan följare instämmer:

”Så lik sin mor hon är”.

Nu är kronprinsessan och hennes familj alltså redo för lite välbehövlig ledighet. Kalendern är relativt tom de närmsta månaderna men Victoria hinner ändå närvara vid EAT Stockholm Food Forum under torsdagen samt invigningen av Mörbylånga vattenverk om en månad.

Kronprinsessans födelsedag den 14 juli står såklart med i schemat. 42-årsdagen kommer traditionsenligt att firas på Öland och Solliden. I april avslöjades det att artisterna Benjamin Ingrosso, 21, och Kaliffa Olle Karlsson, huvudsakligen känd under sitt artistnamn Kaliffa, kommer att uppträda på Victoriadagen i år.

FOTO: Mikael Fritzon/TT, Instagram

SENASTE NYTT!