TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Folket häpnar över prinsessan Charlottes likhet med drottning Elizabeth

17 dec, 2020 
Familjens följare tycker att prinsessan Charlotte är väldigt lik drottning Elizabeth II
Prins William och Kate Middleton har delat med sig av ett familjeporträtt på sociala medier.
En detalj i bilden har fått britterna att tappa hakan.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Prins William och Kate Middleton, hertig och hertiginna av Cambridge, gifte sig 2011. De har tre barn ihop: prins George, 7, prinsessan Charlotte, 5, och minstingen prins Louis, 2.

Familjen har nu delat med sig av ett fotografi lagom till jul. Det används också som deras julkort i år. Bilden är tagen någon gång i höstas av fotografen Matt Porteous.

”Hertigen och hertiginnan är glada att kunna dela med sig av en ny bild på sin familj, som är med på deras julkort i år”, lyder bildtexten.

På fotot syns hela familjen sitta framför ett gäng vedträd och är tagen på Anmer hall i Norfolk, östra England, där de bor.

Så firas julen på Windsor

De ser redan där redo ut att fira jul, även om den inte kommer att se ut som tidigare år. Vanligtvis brukar den brittiska kungafamiljen fira jul vid Sandringham, drottning Elizabeth II:s lantställe som också ligger i Norfolk. Hon brukar då få besök av sina barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

Annons

Så blir det alltså inte den här gången. Istället kommer drottningen och hennes make, prins Philip, fira jul i det tysta på Windsor castle. Där har de bott under nästan hela året för att skydda sig mot pandemin.

Det blir med andra ord utan hertigen och hertiginnan av Cambridge och deras barn.

Charlottes likhet med drottningen

En sak som en klar är i alla fall att det tidigare nämnda julkortet väckt reaktioner hos det brittiska folket. Anledningen är detalj som har att göra med prinsessan Charlotte, och faktiskt också drottningen.

”Charlotte ser ut precis som drottningen”, skriver en person och får medhåll.

”Jag sa samma exakt samma sak förra året. Hon är en Windsor och grabbarna ser ut som Middletons”, svarar en person.

En annan person skriver att alla barnen ser ut som någon kunglighet:

”George ser ut att komma från Dianas sida, Charlotte ser ut som drottningen och Louis liknar Kate! Vilken vacker familj”.

Bild: Backgrid UK, Instagram

Annons