prinsessan madeleine

Följarna i chock efter nya bilderna på prinsessan Leonore: ”Åh herregud”

Prinsessan Madeleine och Leonore

Prinsessan Madeleine har delat nya bilder på döttrarna Leonore och Adrienne.
Efter en viss upptäckt i bilderna har nu kommentarer från följarna börjat regna in.

Prinsessan Madeleine lever ett liv som skiljer sig markant från de andra kungabarnen, detta då hon lever i USA. Det är sedan många år tillbaka som Madeleine, maken Chris O'Neill och deras gemensamma barn prinsessan Leonore, 8, prins Nicolas, 7, och prinsessan Adrienne, 4, bor på andra sidan jorden.

Men sommaren spenderade prinsessfamiljen i Sverige och det blev ett kärt återseende med resten av kungafamiljen. På grund av pandemin har Madeleine nämligen inte kunnat bege sig hemåt under på en längre tid, men i somras var det äntligen dags.

Stora oron för Madeleine under orkan-kaoset

Efter en härlig sommar var det dock dags att säga hejdå och återgå till livet i Florida. Början av hösten kom dock att bli turbulent då en naturkatastrof slog till i närheten av Madeleines hem. Prinsessan skrev ett långt inlägg på Instagram om Orkanen Ian och följarna visade sig bli oroliga. Men som tur var gick allt bra för Madeleine och familjen.

Strax efter stormen lugnat sig avslöjade prinsessan dessutom den glädjande nyheten att familjen hade utökats med treåriga havanesen Oreo. Hon berättade att Oreo adopterats från ett djurhem i Miami av familjen. Tidigare i år fick vi se den nya familjemedlem Teddy, en liten hund med rasen labradoodle. Så nu bor hela två små vovvar tillsammans med Madeleine och familjen.

Starka reaktioner efter upptäckten i bilderna på prinsessorna

Det är just på Instagram som det svenska folket får ta del av vad som sker i Madeleines liv. I ett nytt inlägg har nu prinsessan delat med sig av nya bilder på döttrarna Leonore och Adrienne. I inlägget syns trion ha begett sig till en fält av pumpor då det är dags att välja pumpor inför halloween.

Det är inte ofta prinsessan Madeleine lägger upp bilder på döttrarna så detta är något utav det ovanliga.

Men det är inte pumporna som har blivit det stora fokuset i kommentarsfältet. Vad följarna reagerat på är nämligen hur stora prinsessorna har blivit. Prinsessan Leonore är nu hela nio år gammal och syns på de nya bilderna med både örhängen och nagellack.

”Prinsessorna har vuxit så mycket, de är väldigt vackra”, skriver en person.

”Tack för att du delar dessa underbara bilder. Prinsessorna Leonore och Adrienne har vuxit så mycket”, skriver en annan.

”Vackra! Åh herregud tjejena har blivit så stora. Prinsessan Leonore ser ut som sin mamma och Adrienne är så lik sin mormor”, skriver en tredje.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN