kronprinsessan victoria

Följarna jublar efter nya bilden på kronprinsessan Victoria: ”Men wow”

Kronprinsessan Victoria

Nyligen delade kungahuset en bild på kronprinsessan Victoria.
Nu hyllas hon av följarna – efter en viss detalj i bilden.
”Men wow, kronprinsessan Victoria!”, skriver en följare.
Skansen-Jonas Wahlström om träffarna med kungafamiljen
0:24

Efter reklamen: Skansen-Jonas Wahlström om träffarna med kungafamiljen

(0:24)

Slå på ljud

Kronprinsessan Victoria blir ofta hyllad för sina olika stilar. Nyligen flög Victoria ner till Kenya och hade sällskap av den norska kronprinsen Haakon. Och där fick vi se henne glänsa i flera olika stilar.

Kronprinsessan Victorias resa till Kenya

Bland annat gjorde kungligheterna fältbesök med FN:s utvecklingsprogram (UNDP) som visar hur de jobbar i olika politiska frågor. De hann även till den gigantiska soptippen i Kitengela, utanför Nairobi.

– Det har faktiskt gått hela 13 år sedan jag var här i landet senast. På den tiden har det hunnit hända enormt mycket! Jag tänker till exempel på reformer för att stärka demokrati och mänskliga rättigheter. Ett växande entreprenörskap. Och nya lösningar för att skydda den biologiska mångfalden, sa kronprinsessan Victoria i sitt tal på svenska ambassaden i Kenya.

När bilder på kungligheterna delades kunde man se både Victoria och Haakon anamma traditionsenlig klädsel nere i Kenya.

Bilderna på de båda hyllades av följarna, och nu verkar det som att prinsessan hyllas ännu en gång.

Kronprinsessan Victoria hyllas av följarna

Det svenska kungahuset har en officiell Instagram, där de ofta delar bilder på kungafamiljens olika aktiviteter och uppdrag. Och så även när kronprinsessan gästade den årliga konferensen för International Association of National Public Health Institutes (IANPHI), där Folkhälsomyndigheten representerade Sverige.

”Temat för årets konferens var pandemier, konflikter och klimathot – företeelser som utgör hot mot människors liv och hälsa och som kräver samarbete över nationsgränserna. Konferensen behandlade även frågor om jämlik hälsa samt hur myndigheterna kan stödja de globala utvecklingsmålen”, skriver kungahuset på sin Instagram.

Victorias klädval dagen till ära var en helgrön kostym och följarna verkade inte få nog av hennes klädsel. Flera kommenterade gröna hjärtan i kommentarsfältet och hyllade hennes snygga matchande kläder.

”Wow snygg grön kostym!”, skriver en följare.

”Men Wow kronprinsessan!!!!”, skriver en annan.

”Wow vilken vacker kronprinsessa vi har”, skriver en tredje.

FOTO:Pontus Lundahl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN