TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Följarna häpnar efter hovets nya bilder – mystiska detaljen förbryllar alla

06 feb, 2018 
Malin Ljung
Hovets nya bilder förbryllar svenska folket – och nu snackar alla om den oförklarliga omständigheten i de två bilderna.
Annons

Under måndagen delade kungahuset med sig av nytagna bilder på vissa av familjemedlemmarna i kungafamiljen. Dels en bild på kung Carl XVI Gustaf och kronprinsessan Victoria, samt en bild när även snart sexåriga prinsessan Estelle fick vara med. Bilderna togs av fotografen Thron Ullberg i samband med Nobelfirandet den 10 december, och de släpptes i samband med Bernadotte-ättens 200-årsjubileum.

Men det som blivit den stora snackisen kring bilderna är inte de vackra kungligheterna – utan hur både kungen och kronprinsessan på bilderna ser ut att ha identiska miner och posér.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vid en närmare granskning är de enda skillnaderna att bilden på bara dem två verkar vara tagen några decimeter mer åt höger – då avståndet mellan Victoria och pelaren är något större. Utöver det så är Estelle med på en bild, medan hon saknas på en annan…

Det hela förbryllar de som sett bilderna, och många spekulerar nu i om Estelle är inklippt i bilden i efterhand.

Annons

“Men det ser ut som att Estelle har klippts in i efterhand?…”, skriver en person.

“Med identiska miner på de två äldre så ser det nästan ut som om de photoshopat in Estelle på den ena bilden”, kommenterar en annan.

Hovet har själva inte kommenterat omständigheterna, men i bildspelet kan du själv jämföra bilderna.

FOTO: Thron Ullberg/Kungahuset

Annons